Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ribinek tartanátok a lányotoka...

Ribinek tartanátok a lányotokat, ha több pasija is volt, mire megtalálta a férjét?

Figyelt kérdés
A több alatt ilyen 5-10 közötti számot értek kb 10 év alatt, amiből több volt a pár hónapos, mint a hosszabb.
2023. okt. 3. 10:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

És akkor mivan?

Vagy csak a pasiknak lehet 5-6 nőjük is, mielőtt házasodnak?

2023. okt. 3. 10:45
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Sose tartanám ribinek a lányomat. Nem használnék ilyen szót rá, se más hasonlót.
2023. okt. 3. 10:46
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Jobb ha tapasztalt lesz,mire valakivel összeköti az életét. Itt nem a szexre gondolok,hanem arra,hogy talán jobban ki tudja szűrni a bántalmazó,nárcisztikus,anyu pici fia férfiakat.
2023. okt. 3. 10:47
 4/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem, de épp ezért fölösleges azonnal bemutatni a párodat a szüleidnek. Teljen el pár hónap, addigra pont lemorzsolódik, aki nagyon nem passzol hozzád, és máris jóval kevesebbről tud a szülő.

Engem szülőként az idegesítene, ha minden hónapban másik "udvarlót" mutatna be a lányom. Egyszer biztos meg is mondanám neki, hogy ne csodálkozzon, ha a neveiket is keverni fogom és a hárommal ezelőtti exe nevén fogom egyszer szólítani a srácot.

2023. okt. 3. 10:50
 5/26 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy. De ha két hónap alatt lenne ennyi, akkor aggódnék. Tesóm játszotta, hogy hetente más csaj aludt nála, egy idő után már családilag volt kellemetlen, hogy sose lehetett tudni, ki jön ki a szobából. Ez nemtől független.
2023. okt. 3. 10:53
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem miért lenne az a gyermekem, mert sok párja van mielőtt megtalálja élete párját, ha azt keresi. Hajrá. Ismerje meg magát, tanuljon, és legyen boldog, élvezze az utat.
2023. okt. 3. 10:58
 7/26 anonim ***** válasza:
13%

Legutóbb elmondtam a páromnak, hogy megismerkedésünk előtt volt több partnerem is, és hát fiatal koromban csak úgy emlegettek, hogy "több fszt fogott, mint kilincset". Tényleg, valószínűleg több tucatnyiról beszélünk, lehet, hogy a százat is átlépi. Teljesen kiakadt, elmondott mindennek, csapkodott, hápogott, nem is értette.

Én sem értettem akkor a feleségemet...

2023. okt. 3. 11:16
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

36 voltam, amikor megismerkedtünk a férjemmel, ő a 10. pasi az életemben 12 év alatt. Ezek között volt olyan, ami nem volt komoly kapcsolat, de a legtöbb 9-10 hónapig tartott, rendszerint én jöttem rá, hogy az adott személlyel nem lehet hosszútávra tervezni.

A férjem a negyedik, akit bemutattam otthon 12 év alatt. Én nem érzem soknak.

A férjemnek én vagyok a negyedik kapcsolata,de nemi volt egy tizennégy évig tartó is.

Tudunk egymás előéletéről és senki nem szólta le a másikat.

2023. okt. 3. 11:31
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
A férje elfogadta igy, akkor miért is kellene emlegetni.Jól tette, hogy ki élte magát.
2023. okt. 3. 11:39
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Borzasztó csapás lenne az egész családnak! Kész csoda lenne, ha ezek után találna magának férjet. Hát, ha még a lányom a bokáját is megmutatta volna azoknak a fiúknak... Egy életre a nyakunkon maradna, az egész falu rólunk beszélne. Botrány!
2023. okt. 3. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!