Ribinek tartanátok a lányotokat, ha több pasija is volt, mire megtalálta a férjét?
És akkor mivan?
Vagy csak a pasiknak lehet 5-6 nőjük is, mielőtt házasodnak?
Nem, de épp ezért fölösleges azonnal bemutatni a párodat a szüleidnek. Teljen el pár hónap, addigra pont lemorzsolódik, aki nagyon nem passzol hozzád, és máris jóval kevesebbről tud a szülő.
Engem szülőként az idegesítene, ha minden hónapban másik "udvarlót" mutatna be a lányom. Egyszer biztos meg is mondanám neki, hogy ne csodálkozzon, ha a neveiket is keverni fogom és a hárommal ezelőtti exe nevén fogom egyszer szólítani a srácot.
Legutóbb elmondtam a páromnak, hogy megismerkedésünk előtt volt több partnerem is, és hát fiatal koromban csak úgy emlegettek, hogy "több fszt fogott, mint kilincset". Tényleg, valószínűleg több tucatnyiról beszélünk, lehet, hogy a százat is átlépi. Teljesen kiakadt, elmondott mindennek, csapkodott, hápogott, nem is értette.
Én sem értettem akkor a feleségemet...
36 voltam, amikor megismerkedtünk a férjemmel, ő a 10. pasi az életemben 12 év alatt. Ezek között volt olyan, ami nem volt komoly kapcsolat, de a legtöbb 9-10 hónapig tartott, rendszerint én jöttem rá, hogy az adott személlyel nem lehet hosszútávra tervezni.
A férjem a negyedik, akit bemutattam otthon 12 év alatt. Én nem érzem soknak.
A férjemnek én vagyok a negyedik kapcsolata,de nemi volt egy tizennégy évig tartó is.
Tudunk egymás előéletéről és senki nem szólta le a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!