Mit csinálnál, ha a te gyereked is lefogná 2 gyerek, és homokot és kavicsot tömnének a szájába úgy, hogy ezek után meg kell műteni?
Úgy mint ebben az esetben:
Valamiért nekem bem jutna eszembe nem erőszakos megoldás, annak ellenére, hogy az nem lenne megoldás.
Értelek. De én úgy gondolom, harcolni kell az elégtételért, még ha az jelenleg nem is annyi, amennyit megérdemelne a bántalmazó. Nem szabad beletörődni a dolgokba, mert akkor tényleg sosem lesz változás.
Tanárhiányos helyzeről meg annyit, hogy az ilyen felelőtlen tanárokért nem is kár, ha kirugják.
Nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy minden szünetben van legalább egy felnőtt, aki ki lenne állítva, hogy lesse a kölyköket. És ha valakit bántottak, azt nem elzavarni annyival, hogy "ne árulkodj!"...
De kényelmesebb nekik benn bagózni, pletykálni, kávézni a tanáriban.
Akkor dühömben erőszakkal minden felelőst félholtra vernék minimum. De mivel ez nem oldja meg a problémát, plusz önbíráskodásért én szívnám meg, és még jó pár mást is rám varrnának így nem tenném. Persze így másképp írom le mert csak olvastam hogy mi volt, és így gondolom, ha ez tényleg megtörténne és én lennék az a szülő akinek a gyerekével így bántak el nem tudnám hogy akkor hogyan reagálnék erre.
Persze így nem tudnék erre pontos választ adni. Nyilván törvényesen, legálisan azt tenném hogy felkeresném a létező legjobb ügyvédet hogy vele együtt szépen minden érintettet aki csak egy picit is felelős ebben a történetben nem csak azok a gyerekek akik ezt tették, hanem a szüleiket leginkább mert a nem jó, vagy épp hiányos nevelésük eredménye ez. Aztán az iskola tanárai is nagyban felelősek hogy ezt így elnézték vagy nem is tudom, de nekem azért bűzlik itt elég sok minden a sztoriban, de mindegy. Szóval én a tanárokra is ráakasztanék egy jó kis pert az is biztos. Aztán arról nem beszélve hogy szegény gyereknek nem csak a műtét utáni lábadozáson és még kitudja min kell átesnie, hanem ez neki egy örökké tartó trauma lesz, és kitudja mik voltak még korábban, ezt rendbe tenni nem lehet még a világ legjobb pszichológusával sem, szóval én minden kórházi költséget, kezelést és egy jókora kártérítést is a nyakukba vernék. Mivel ez örök "emlék" marad és kitudja hogy a későbbiekben milyen hátrányai lesznek emiatt így azért is járna egy jókora pénzösszeg a jövőjét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!