Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnál, ha a te gyereke...

Mit csinálnál, ha a te gyereked is lefogná 2 gyerek, és homokot és kavicsot tömnének a szájába úgy, hogy ezek után meg kell műteni?

Figyelt kérdés

Úgy mint ebben az esetben:

[link]

Valamiért nekem bem jutna eszembe nem erőszakos megoldás, annak ellenére, hogy az nem lenne megoldás.

2023. okt. 2. 18:56
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
78%

A fiamat szőke kékszemű gyerek bántalmazta fojtogatással, szurkálással és egyebekkel, szóval akár hagyhatjuk is ezt a részét.

Elvinném a gyerekemet onnan, az biztos. A többit nem tudom, valószínűleg ki akarnám nyírni, aki csinálta, de azt ugye nem lehet.

17-es, hangos szóért minek csörtetsz be? Értem a traumádat, de az a tied, es kétlem, hogy a te gyereked mindig halk es szelid. Vagy ha egyszer miatta csortetne be egy szülő, azt hogy vennéd?

2023. okt. 2. 22:45
 22/57 anonim ***** válasza:
84%

Nem is merült fel bennem, hogy az én gyerekem miatt csörtetne be szülő, mert az enyém kapott nevelést, törődést. Nem is volt vele gond soha. De sajnos van, hogy neveletlen vadállatok kerülnek a közösségbe és a tanárok nemes egyszerűséggel leszarják, mert nekik fárasztó őket móresre tanítani. Akkor muszáj a szülőnrk tenni valamit és nem szabad megvárni, hogy igy elszabaduljon a pokol.

2023. okt. 2. 23:06
 23/57 anonim ***** válasza:
70%
A elkövetőnek kötél
2023. okt. 2. 23:17
 24/57 anonim ***** válasza:
71%
Így van!
2023. okt. 2. 23:27
 25/57 anonim ***** válasza:
83%
Engem is bántottak a cigányok az iskolában, senki sem tett semmit. Most meg élnek, mint hal a vízben, én meg beteg vagyok, nem tudom feldolgozni a traumákat.
2023. okt. 2. 23:29
 26/57 anonim ***** válasza:
76%
Perelnék.
2023. okt. 2. 23:36
 27/57 Darius- ***** válasza:
26%
21-ha kiderül. Nem akarom részletezni hogyan csinálnám. Magam miatt nem tenném meg, akkor azt hiszem csak feljelentést tennék.
2023. okt. 2. 23:38
 28/57 anonim ***** válasza:
91%
Az önvédelem az egy olyan dolog, amire lehet hogy soha nem lesz szükséged az életben, de lehet hogy egyszer az életed múlik rajta. Persze az életben nincs garancia semmire, sőt azt mondom, hogy szerencse is kell hozzá, de jobb esélyekkel indulsz, mint egy átlag ember. Ezért nem ártana, már egész kisgyerekeknek is beszélni ilyesmiről és tanítani neki dolgokat/járatni megfelelő edzésre.(Nem focira) A gyerek bele is hallhatott volna, mivel a földben rengeteg veszélyes vírus/baktérium. Mit ér utána egy per....??? Hogy mit tennék, valahogy megpróbálnám úgy intézni idővel, hogy valakitől olyan erős ágyék rúgást kapjanak, hogy még véletlenül se szaporodhassanak az ilyen férgek.
2023. okt. 3. 01:08
 29/57 anonim ***** válasza:
86%

Kivenném az iskolából és költöznénk. Ilyen helyen nem maradnék alapból.

Sokan írják a perelést. Kimenetele nem lesz, ellenben egy ilyen per során újra, meg újra, meg újra traumatizálódik

2023. okt. 3. 04:48
 30/57 anonim ***** válasza:
85%
*a gyerek, az lemaradt.
2023. okt. 3. 04:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!