Mit csinálnál, ha a te gyereked is lefogná 2 gyerek, és homokot és kavicsot tömnének a szájába úgy, hogy ezek után meg kell műteni?
Úgy mint ebben az esetben:
Valamiért nekem bem jutna eszembe nem erőszakos megoldás, annak ellenére, hogy az nem lenne megoldás.
A fiamat szőke kékszemű gyerek bántalmazta fojtogatással, szurkálással és egyebekkel, szóval akár hagyhatjuk is ezt a részét.
Elvinném a gyerekemet onnan, az biztos. A többit nem tudom, valószínűleg ki akarnám nyírni, aki csinálta, de azt ugye nem lehet.
17-es, hangos szóért minek csörtetsz be? Értem a traumádat, de az a tied, es kétlem, hogy a te gyereked mindig halk es szelid. Vagy ha egyszer miatta csortetne be egy szülő, azt hogy vennéd?
Nem is merült fel bennem, hogy az én gyerekem miatt csörtetne be szülő, mert az enyém kapott nevelést, törődést. Nem is volt vele gond soha. De sajnos van, hogy neveletlen vadállatok kerülnek a közösségbe és a tanárok nemes egyszerűséggel leszarják, mert nekik fárasztó őket móresre tanítani. Akkor muszáj a szülőnrk tenni valamit és nem szabad megvárni, hogy igy elszabaduljon a pokol.
Kivenném az iskolából és költöznénk. Ilyen helyen nem maradnék alapból.
Sokan írják a perelést. Kimenetele nem lesz, ellenben egy ilyen per során újra, meg újra, meg újra traumatizálódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!