Mit csinálnál, ha a te gyereked is lefogná 2 gyerek, és homokot és kavicsot tömnének a szájába úgy, hogy ezek után meg kell műteni?
Úgy mint ebben az esetben:
Valamiért nekem bem jutna eszembe nem erőszakos megoldás, annak ellenére, hogy az nem lenne megoldás.
Miért is az iskolát akarnátok perelni?
Ha kirúgják a C ket rasszisták és pereli a TASZ Helszinki bizottság és más gittegylet.
Ha nem rúgják ki perli egy két h..lye szülő.
A korcs, állat kölkök családját kellene ki..ni a faluból korcs kölköstöl, és nem az iskolának, hanem az allamigazgatás alatti rendvedelmi szerveknek. Szerencsétlen tanárok több helyen már órát is alig tudnak tartani és ez a szemét tudatlan korcs banda miatt az se tud tanulni aki szeretne.
Perelni... mekkora megoldás, attól nem kerül szájba a kavics...?
Ezzel ott van a baj már alapból, hogy nem úgy ment itt sem, hogy egye fene két diák (fajtól tekintsünk el) rossz tanuló volt, bukott párat, de kitűnő magatartással voltak. Majd valamiért egyik nap hirtelen ötlettől vezérelve egyik osztálytársukat csoportosan megetették ilyenekkel, mert nagyon éhesnek látszott vagy nem tudok milyen bagatel dolgot mondani.
Hanem az esetek többségében az ilyenek már nem egyszer bántalmazták osztálytársukat vagy másokat. Csak most volt annyi szerencse, hogy ez kiderült és lett belőle ügy. Ha nem lett volna, akkor ezt is megúszták volna. Nálunk általánosban is voltak ilyenek és ott is ez volt a helyzet. Egyik srác is sokszor fogdosott lányokat, míg nem lett feljelentve nemi erőszak kísérlete miatt. Előtte meg ugyan úgy évekig csinálta a dolgait. Mint ahogy egy másik is évekig kötekedett és verte a kicsiket amíg el nem vitték bilincsben. Az a baj, hogy nem lépnek fel már az első pillanatban is az ilyenek ellen.
Középiskolában sem volt különb a helyzet és a felnőttek között is megvannak az ilyenek ugyan úgy. Míg kellően felelősségre nincs vonva addig nem fog változni és van akinek az is kevés.
Semmit.
Majd pár hónap múlva, megdöbbenve venném tudomásul, hogy a városból eltűnt 2 gyerek.
Azonnál kivenném a gyerekem abból az iskolából, és fixen perre menne a dolog mind az iskola! Mind a tettesek és családjuk ellen. Hol voltak már megint a tanárok???! Kutya kötelességük lenne a gyerekeket felügyelni! Az iskola őr is dísznek van?!
Anya vagyok, az én gyerekemet szerencsére nem bántották, de én egy hagosabb szóért is képes voltam anno becsörtetni a suliba és helyre tenni azt, akit kellett. Akkor el lehet képzelni, mit tettem volna, ha súlyosabb attrocitás éri a gyermekem. Én kerültem anno kórházba idióta, balhés osztálytárs miatt. Anyám nem perelt, nem állt bosszút, csak csendben szenvedett. Na, én megfogadtam, hogy én nem leszek az a békés tipus. Az ilyenek megérdemlik a büntetést, megtorlást. Mindent el kell követni, hogy azt meg is kapják, különben nincs miből okuljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!