Férjemmel már 8 éve vagyunk együtt van egy lányom ő előző kapcsolatból van . Betegség miatt elkezdtünk beszélni erről ha velem történe valami mi lenne vele . Azt mondta van családom . Hogy ez így korrekt ?
Figyelt kérdés
Rosszul esik ez ! Hogy komolyan ha én velem történe valami eldobja ? Van 2 közös gyerekünk . Ennyit ér a házaságom. 😞2023. szept. 30. 14:04
41/44 anonim válasza:
Az előző házasságból született gyerekednek a mostani férjedhez semmi köze. Bocs. Jogilag és vérségileg sem... Ezek a tények, és hiába problémázol, attól ezek is maradnak.
Ha veled történik valami oldd meg, hogy a lányod a családjánál maradhasson - aki NEM a férjed.
42/44 anonim válasza:
#41 Nincs előző házasság, apa sincs, mert nem ismerte el. A gyereknek az anyján és annak családján kívül nincs senkije.
43/44 anonim válasza:
Akkor kellett volna megbeszélned az új pasiddal, hogy van egy lànyod és...., amikor megismerkedtek. ... Nem összecsinálni még egy rakás gyereket màs férfival, és utàna agyalni az öröklésen.
44/44 anonim válasza:
Az én Férjem kapásból azt mondta, hogy a Fiaim bármikor, bármilyen formában nála maradhatnának, ha szeretnének. Ő leülne Velük és az apjukkal megbeszélni a lehetőségeket. Velünk élnek 11 éve, egy család vagyunk. Fordítva ugyanez a helyzet lenne, hiszen én sem dobnám ki az Ő Fiát, ha Vele történne valami. Mi így vagyunk egy család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!