Az én szüleimnek miért nem jut ez eszükbe?
Több esetben hallottam már, hogy az idősebb szülők leköltöztek a haz kisebb lakrészébe és átadták a gyereküknek illetve annak családjának az ő lakrészüket, hogy több gyerekkel kényelmesebben elférjenek.
Mindig irigyeltem az ilyen önzetlen szülőt...
HM..
Lássuk csak. Szóval felneveltel a szüleid , képességeik és lehetőségeik szerint.
Te még mindig a nyakukon laksz, ne adj isten még a nyakunkra is vállaltál családot, és elvárod, hogy a saját lakásukban átadják neked/nektek a nagyobb részt..
Hát ecsém van ám pofa rendesen..
Gondolom az eszedbe sem jut, hogy nem a szülők nyakára/kontójára kellene felnőtteset játszani..
Részemről undorító, ahogyan a mai sok fiatal viselkedik és az utolsó bőrt is lehúzná a szüleiről. Az eszedbe se jut, hogy ha felnőttél, akkor hagyd a szüleidet is élni..
Én olyat látok, hogy anyuka is ezt akarja, csak nincs az a nő, aki odaköltözne a fiához meg hozzá.
Szerintem ez elég nagy kompromisszum, mindkét fél részéről, nem mindenkinek való.
Szüleid mit mondtak, akarják ezt? Mert lehet, nem akarnak nonstop unokát hallgatni.
A szüleid megdolgoztak a házukért és az azzal járó kényelemért. Idősebb korukban szeretnék élvezni az életet és a munkájuk gyümölcsét.
Te felnőtt vagy. A szüleid felneveletek és eltartottak téged.
Most Te az várod, hogy a szüleid feladják a kényelműket, hogy neked meg legyen oldva a lakhatásod. A következő gondolatod az lesz hogy a szüleid vonuljanak otthonba hogy neked legyen hol laknod?
Hm. Irigyelted az ilyen önzetlen szülőt? Akkor legyél te is önzetlen, és játssz vadlibásat. Húzz el a szüleid házából!
Amúgy a szüleid megérdemelnék, hogy valaki elküldje nekik ennek a kérdésnek a linkjét, akkor láthatnák, hogy eddig kígyót melengettek...
Mondok jobbat: én lakást is kaptam a szüleimtől, hogy ne egymás hegyén-hátán éljünk, mint a putriban.
Miért?
Mert volt rá lehetőségük, hogy segítsenek.
Gyanítom, a te szüleid is megtennék, ha tudnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!