Átmentek gyűjtógetőbe, amivel komolyan megijesztenek. Semmit nem akarnak kidobni, tönkrement vízcsapot, rossz porszívót, üres tejfölös bögréket azzal a szólammal hogy meglátom egyszer majd jók lesznek valamire. Meg majd hálás leszek még nekik ezért.
Én ehelyett meg csak a lomot, a szemetet látom amit majd nekem kell kidobálni a kukába, konténerbe.
A másik hogy összevásárolnak ruhákat, ágyruhákat stb de olyan szinten hogy egy 5 fős családnak se kellene ennyi.
Leírtad a lényeget, ez egy betegség. Ha maguktól nem akarnak változtatni akkor nem tehetsz semmit, mert dokihoz se viheted őket akaratuk ellenére.
2023. aug. 15. 16:23
2/16 anonim válasza:
Ágyruhákat? Az meg mi a szösz?
2023. aug. 15. 16:27
3/16 anonim válasza:
Ágynemű....
2023. aug. 15. 16:31
4/16 anonim válasza:
Én nekem már fiatal korban elment, mit kell ezen csodálkozni. Ebben a mai helyzetben, nagyon nincs épeszű ember, tele van mindenféle bolonddal.
5/16 anonim válasza:
Nagyon vigyázni kell, mert a demencia az agyi leépülés első jele!
Nem durván, de nagyon határozottan kidobni a sok lomot. Segíts nekik, és mindent dobj ki ami szemét.
Mi átmentünk ezen, senkinek nem kívánom. Akkor bántam meg, mikor már nagyon demensek voltak, hogy előbb nem cselekedtem. Szó szerint szeméttelep putri lett a házukból.
6/16 anonim válasza:
Öregkori betegség. Ha velük élsz titokban dobáld ki amit találsz, mielőtt súlyosan felhalmozódna. Ha nem akkor kérj el tőlük ezt-azt, valami indokkal, aztán otthon kidobod.
2023. aug. 15. 16:34
7/16 anonim válasza:
Ismerek ilyet fiatalban is.
2023. aug. 15. 16:41
8/16 anonim válasza:
Az én szüleim fiatalon is ilyenek voltak vagyis amióta az eszemet tudom, nem tehetsz ellene igazából semmit èn már rájuk hagyom a nem működő dolgoknak is azt mondják jó lesz valaminek, "jó lesz alkatrésznek".
2023. aug. 15. 17:00
9/16 anonim válasza:
"A másik hogy összevásárolnak ruhákat, ágyruhákat stb de olyan szinten hogy egy 5 fős családnak se kellene ennyi."
Na ez a gond, mert a meglévőkkel még lehetne mit kezdeni, de amikor évente egy szobányi új vagy használt cuccot visznek haza innen onnan, akkor volt lakás nincs lakás.
2023. aug. 15. 17:17
10/16 anonim válasza:
Manapság már mindenre olyan könnyen ráfogják, hogy betegség, pedig egy bizonyos szintig a gyűjtögetés sem az. 1 hogy belénk van kódolva az őskortól, 2 régen mármint 30-40 éve, meg régebben nem volt ilyen jólét, és beszerezni se volt ilyen egyszerű mindent, és úgy gondolják jó lesz még valamire( ez a mentalitás a magyar vidéki idősebb korosztályra amúgy is mindig jellemző volt) 3 úgy vannak vele nem ártanak senkinek vele, hogy sok dolgot felhalmoznak. ( pedig én is tudom milyen drága egy szemetes konténerrel elvitetni a lomot) Mindenesetre elég furák, de ettől még nem valószínű, hogy betegek, vagy b*l*ndok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!