Ezért rossz anya vagyok, rossz példát mutatok?
Azért is vagy rossz anya,mert itt fikázod a gyerekeidet akik mellesleg csak azt teszik ami otthon megvan nekik engedve.
Nem is neveled őket aztán a saját hibádből neten még őket fikázod
Szerintem félre lettem értve. Ha ott hagyok egy sampont, akkor megkérdezik, hogy használhatják-e. A körömlakk pl. a közösbe van, egyet tettem félre magamnak, de azt használjuk ami a közösbe van. Én csak arra ,voltam kíváncsi, hogy jó-e ha van enyém, tiéd ilyen dolgokban. Vagy csak én reagálok túl? Nyilván használják, ha ott van szem előtt. De megkérdezik, hogy használhatjáke legyen az bármi. Még a kajánál is van pl, ha 3 pudding van, de 4et vettem, az egyik viszont már megebett egyet, akkor a másik ott hagyja nekem mert azt hiszi az enyém. Nem tudtam hogy ennyire félre lehet érteni amit írtam. Ha egymás dolgait használják, megkérdezik.
Aki meg a marhaságot írta, hogy szegény gyereknek a nivea luxus akkor margarin van, meg babasamspon meg ilyesmi....hát menj a fenébe a rosszindulatoddal.
"De megkérdezik, hogy használhatjáke legyen az bármi. Még a kajánál is van pl, ha 3 pudding van, de 4et vettem, az egyik viszont már megebett egyet, akkor a másik ott hagyja nekem mert azt hiszi az enyém" - Hát, nem éppen ezt írtad, hanem "Elhasználták, a szép átlátszó lakkom tacsra vágták."
Ha mindenen udvariaskodnak, meg megkérdezi, hogy használhatják-e , akkor hogy tudnak bármit is elhasználni, meg taccsra vágni, meg miért kell dugdosni? Dönts már el, hogy mi a problémád...
"Aki meg a marhaságot írta, hogy szegény gyereknek a nivea luxus akkor margarin van, meg babasamspon meg ilyesmi....hát menj a fenébe a rosszindulatoddal."
Sem rosszindulat, sem marhaság nem volt a válaszomban.
17 éves lányom van, most végzős.
Éppen csak elkezdődött a tanév, de már egy kisebb vagyon lett rá költve. Ebben a félévben jogsi, szalagavató, nyelvvizsga. Következő félévben érettségi, utána költözés az egyetem miatt. Szétnéztél egyáltalán már, hogy az ingatlanpiacon ma milyen árak vannak? Akár kiadó, akár eladó lakásoknál... Úgyhogy lehet azzal jönni, hogy marhaság, amit írtam, de nagyon is igaz! Ha a Nivea a luxus, hogy fogsz segíteni a két gyerekednek elindulni az életben?!
Bár semmi gond, valakinek a DM-ben is kell állni a kasszában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!