Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezért rossz anya vagyok,...

Ezért rossz anya vagyok, rossz példát mutatok?

Figyelt kérdés
Sokszor nagyon önzőnek érzem magam. Két lányom van. 9 éve nevekem őket egyedül. 10 és 17 évesek. Egyedülállóként nagyo nehez, főleg hogy apa nincs a képbe. De nem is ez a lényeg, minden tőlem telhetőt megteszek, megveszek nekik. Jól neveltek, büszke vagyok rájuk meg magamra, hogy két ilyen csodálatos gyereket sikerült egyedül nevelni...DE...úgy érzem semmim nincs. És mert ezt érzem, rohadt szarul érzem magam. Apró dolgokra gondolok. Ha végre félévente 1x sikerül vennem magamnak egy normális 2000 ftos sampont vagy tusfürdöt, akkor az rohadt rosszul érínt ha használják. Példa nekik babát vagy dmest veszek, nagyin szeretik a különböző illatokat. Én nagyon niveas vagyok, de mivel drága csak ritkán ajándékozom meg magam ilyesmivel. Ha eldugom előlük, rossz érzésem van. Állandóan kőrmöt festenek. Kaptam szülinapomra minőségi drága körömlakkot. Elhasználták, a szép átlátszó lakkom tacsra vágták. Ne értsétek félre, nem sajnálom tőlük. Megveszem nekik is, csak a középár kategóriát általában mindenből. Úgy érzem semmi nem marad nekem ami ENYÉM. A nagy a ruháimat hordja, alig van ruhám, nekik vásárolok, én meg amiket kapok vagy 100 évesek. Minden pillanatom, lélegzetem körülöttük forog, ők az életeim. De így higy ilyen apróságokat sem tudhatok sajátomnak, kicsit rosszul esik. Vagy csak totál bolond vagyok, hogy ezen agyalok???
2023. szept. 27. 06:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2%
A Nivea pocsék márka, ne sajnáld!
2023. szept. 27. 10:55
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Te is erzed szerintrm hogy túlzás amit csinálsz. Nyugodtan húzz határt, pont attól neveled őket félre ha ráhagysz mindent.
2023. szept. 27. 12:03
 13/26 Metionin ***** válasza:
84%
Ha nem tisztelik a magántulajdont, akkor nem jólneveltek. Gondolom egymásét sem használják el. Ülj le velük és beszéljétek meg, hogy mi az, amit nem használhatnak, mert a tiéd, te kaptad, mi az, amiből néha kérhetnek (és nem csak elveszik). Ezt már rég meg kellett volna tanulniuk.
2023. szept. 27. 13:08
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg rossz példát mutatsz, egy kicsit önzőbbnek kellene lenned és saját magadat is értékesnek kell tartanod.
2023. szept. 27. 14:47
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Azért is vagy rossz anya,mert itt fikázod a gyerekeidet akik mellesleg csak azt teszik ami otthon megvan nekik engedve.

Nem is neveled őket aztán a saját hibádből neten még őket fikázod

2023. szept. 27. 16:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A mártírság soha nem egy jó dolog. Soha. Ne erre tanítsd őket, az senkinek sem jó. Állj a sarkadra és kezdd el meghúzni a határaidat és erre tanítsd a gyerekeidet is.
2023. szept. 27. 17:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus olyan anya vagy, aki mártírt csinál magából, aztán ha vernyákol miatta. A te gyerekeid, neked kellett volna megtanítani nekik, hogy vannak határok, te is ember vagy, és nem ők a világ közepei. Bár, kíváncsi vagyok, hogy tőlük elvárás-e, hogy mindenen osztozzanak, meg adjanak a testvérüknek, mert akkor ne csodálkozz. Ha te megfosztod őket a saját dolog szentségétől, akkor veled szemben is ilyenek lesznek.
2023. szept. 27. 19:20
 18/26 A kérdező kommentje:

Szerintem félre lettem értve. Ha ott hagyok egy sampont, akkor megkérdezik, hogy használhatják-e. A körömlakk pl. a közösbe van, egyet tettem félre magamnak, de azt használjuk ami a közösbe van. Én csak arra ,voltam kíváncsi, hogy jó-e ha van enyém, tiéd ilyen dolgokban. Vagy csak én reagálok túl? Nyilván használják, ha ott van szem előtt. De megkérdezik, hogy használhatjáke legyen az bármi. Még a kajánál is van pl, ha 3 pudding van, de 4et vettem, az egyik viszont már megebett egyet, akkor a másik ott hagyja nekem mert azt hiszi az enyém. Nem tudtam hogy ennyire félre lehet érteni amit írtam. Ha egymás dolgait használják, megkérdezik.

Aki meg a marhaságot írta, hogy szegény gyereknek a nivea luxus akkor margarin van, meg babasamspon meg ilyesmi....hát menj a fenébe a rosszindulatoddal.

2023. szept. 28. 05:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"De megkérdezik, hogy használhatjáke legyen az bármi. Még a kajánál is van pl, ha 3 pudding van, de 4et vettem, az egyik viszont már megebett egyet, akkor a másik ott hagyja nekem mert azt hiszi az enyém" - Hát, nem éppen ezt írtad, hanem "Elhasználták, a szép átlátszó lakkom tacsra vágták."

Ha mindenen udvariaskodnak, meg megkérdezi, hogy használhatják-e , akkor hogy tudnak bármit is elhasználni, meg taccsra vágni, meg miért kell dugdosni? Dönts már el, hogy mi a problémád...

2023. szept. 28. 05:36
 20/26 anonim ***** válasza:
24%

"Aki meg a marhaságot írta, hogy szegény gyereknek a nivea luxus akkor margarin van, meg babasamspon meg ilyesmi....hát menj a fenébe a rosszindulatoddal."

Sem rosszindulat, sem marhaság nem volt a válaszomban.

17 éves lányom van, most végzős.

Éppen csak elkezdődött a tanév, de már egy kisebb vagyon lett rá költve. Ebben a félévben jogsi, szalagavató, nyelvvizsga. Következő félévben érettségi, utána költözés az egyetem miatt. Szétnéztél egyáltalán már, hogy az ingatlanpiacon ma milyen árak vannak? Akár kiadó, akár eladó lakásoknál... Úgyhogy lehet azzal jönni, hogy marhaság, amit írtam, de nagyon is igaz! Ha a Nivea a luxus, hogy fogsz segíteni a két gyerekednek elindulni az életben?!

Bár semmi gond, valakinek a DM-ben is kell állni a kasszában.

2023. szept. 28. 07:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!