Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férjem felnőtt fia teljesen...

Férjem felnőtt fia teljesen ignorál, miattam még egy asztalhoz sem ül le velünk étkezni, nem hajlandó köszönni sem. Ha nagyon szeretem a férjemet és nem akarom, hogy emiatt szétmenjünk, akkor hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Én mosok, főzök, takarítok rá is. A férjem azt mondja nem tud vele mit kezdeni, ne foglalkozzak vele. Volt már olyan, hogy próbálta megbeszélni a fiával azt, hogy miért bánik így velem, de olyan szinten felemelte a hangját az apjával szemben, hogy azt mondta a férjem az egész nem ér annyit.

Kiskorától gondot okozott neki az, hogy köszönjön az embereknek, szeret egyedül lenni, empátia hiányzik belőle, felmerült bennünk, hogy Aspergeres lehet.

2023. szept. 25. 18:00
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%
Én biztosan nem mosnék-főznék rá. Ha ő átnéz rajtam én is úgy tekintem, mintha ott sem lenne.
2023. szept. 25. 19:23
 12/46 anonim ***** válasza:
91%

Lehet neki te vagy az első.

95be születtem, szülők váltak 96ba.

Kihordtam pàr fatert, én se szerettem mindenkit.

2023. szept. 25. 19:24
 13/46 anonim ***** válasza:
62%

Ki volt az a három ember, aki pirosat nyomott 6-os válaszra???

Gondolom három hasonló alak, mint a kérdező fia.

Ui. 6-osnak teljesen igaza van. Ha jó lenne a viszony, akkor megérteném. De egy ilyen ősbunkót minek szolgálsz ki?

De mondjuk én azt se értem, hogy miféle ember a férjed, hogy eltűri, hogy a gyereke kiabáljon vele, ha meg akarja vele ezt beszélni. Én a helyedben biztos nem házasodtam volna össze egy ilyen emberrel, inkább azonnal szakítottam volna. "Mutasd meg a gyerekedet, megmondom ki vagy!" - szól a mondás. Aki ilyen ősbunkót nevel a gyerekéből, az holtbiztos, hogy nem passzolna hozzám.

2023. szept. 25. 19:26
 14/46 anonim ***** válasza:
95%
Lehet nincs kulonsebb problemaja (semmi szindroma) szimplan csak nem fogad el teged
2023. szept. 25. 19:46
 15/46 anonim ***** válasza:
33%
A férjed válasszon köztetek, akkor megszűnik a probléma.
2023. szept. 25. 19:53
 16/46 A kérdező kommentje:

Válasszon közülünk a férjem?

Miért tenném ilyen választás elé mikor neki is fáj az, hogy olyan a fia amilyen.

2023. szept. 25. 19:56
 17/46 anonim ***** válasza:
78%

A férjednek már rég el kellett volna vinni a fiút szakemberhez, kivizsgálásra. Az asperger és hasonló dolgok sajnos sokszor nagyon nehezen derülnek ki, de így, hogy látják, valami nincs rendben és mégsem próbálnak utánanézni, csak még inkább nehezítik a helyzetet.

Simán lehet aspergeres, mert nem köszön, lehet elektív mutizmus, attól függetlenül, bunkó-e vagy nem.

2023. szept. 25. 20:14
 18/46 anonim ***** válasza:
83%

Persze, aspergeres, véletlen sem csak egy neveletlen takony…

A saját apja nem mer kiállni ellene, mert üvölt, ha rászól, hogy adja meg az alapvető tiszteletet a feleségének? Egyrészt milyen jogon meri felemelni a hangját??? Másrészt meg amúgy ki nem szarja le, pont ezért diktál ez a kis sggfej a családban, mert nemcsak te, hanem még az apja is ráhagy mindent. Nem, te sem vagy köteles ellátni őt, sőt ezek fényében emberszámba venni se, elvégre ezt ő sem képes megadni neked és nem egy kisgyerekről beszélünk, hanem felnőttről. A férjeden viszont komolyan elgondolkodnék, hogy képtelen kiállni melletted a kis rohadék ellen. Nálunk biztos nem fért volna ez bele, apuka/anyuka házastársa CSALÁDTAG, kutyakötelessége elfogadni ezt mindenkinek. Nem kell imádni, de az alap tisztelet mindenkinek jár, pl hogy köszönünk egymásnak.

2023. szept. 25. 20:31
 19/46 anonim ***** válasza:
83%

hany eves a fiu? nem mind1 hogy 18 vagy 26...

meghalt az anyukaja ha jol olvasom?

es 1,5 ev utan az apja ujbol hazasodott.

Ez azert nagy falat egy fiunak akkoris ha felnött akkoris ha gyerek.

Viszont mivel felnött ahogy irod, igazan ossze szedhetne magat...szoval itt a nevelessel van baj..Mi az hogy ordit a ferjedeel (apjaval..) mondom hogy a nevelessel van baj.

2023. szept. 25. 20:35
 20/46 anonim ***** válasza:
76%
Elkényeztetett takony a gyerek.A férjnek mutasd meg a válaszokat.Föleg a 18-ast,akivel maximálisan egyet értek.👍
2023. szept. 25. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!