Férjem felnőtt fia teljesen ignorál, miattam még egy asztalhoz sem ül le velünk étkezni, nem hajlandó köszönni sem. Ha nagyon szeretem a férjemet és nem akarom, hogy emiatt szétmenjünk, akkor hogy kezeljem ezt?
Én mosok, főzök, takarítok rá is. A férjem azt mondja nem tud vele mit kezdeni, ne foglalkozzak vele. Volt már olyan, hogy próbálta megbeszélni a fiával azt, hogy miért bánik így velem, de olyan szinten felemelte a hangját az apjával szemben, hogy azt mondta a férjem az egész nem ér annyit.
Kiskorától gondot okozott neki az, hogy köszönjön az embereknek, szeret egyedül lenni, empátia hiányzik belőle, felmerült bennünk, hogy Aspergeres lehet.
Köszönöm, hogy írtál az Aspergerről!
Csak tapogatózunk, hogy mi lehet az alapprobléma.
Mindig kedves voltam vele, másfél éve élünk együtt.
Neked ő az első mostohagyereked?
Lehet az a gond hogy nem jol kezelted az elején.
Kedves 4- es válaszoló!
Elnézést kérek, nem szerettelek volna megbántani.
Testvérem nagyfia Aspergeres és őt nagyon szeretem, azért gondoltuk, hogy a férjem fia is Aspergeres, mert sok mindenben hasonlít a testvérem nagyfiára. A testvérem fia kedves, aranyos, imádom a humorát is.
Az édesanyját elveszítette.
Én a kezdetektől nagyon kedves vagyok vele.
Sokszor provokált üzenetekkel is, de soha nem reagáltam rá csúnyán, hanem megértően, segítőkészen.
7- es!
Amikor még nem is látott már akkor is ellenségesen állt ahhoz, hogy én lettem az apukájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!