Ez javulni fog idővel?

Figyelt kérdés
Szituacio:Most koltoztem egyetem miatt megyeszekhelyrol pestre, haverral egy albiba. Szulok fizetik, tesom fent van, van 1-2pesten elo haver, tehat egyedul egyaltalan nem vagyok. Eddig minden heten itthon voltam amiota megy az egyetem, viszont jo lenne mar valamelyik hetvegen fenntmaradni ismerkedni, feldedezni helyeket stb. Viszont szuleim elvalltak, es anyukamnak eddig is csak en voltam a kutya mellett, mivel egyik tesom evek ota pesten el mar es ritkan jar haza, masik pedig szimplan ritkan jar hozza.Ebbol kifolyolag amellett, hogy amugyis sokat hianyzik meg jelenleg az itthoni kozeg, amellett a legfobb oka annak hogy hazajovok mindig amikor tudok az az, hogy sajnalom anyukam, meg amugy a kutyat is. Nincs teljesen egyedul amugy anyukam, mert vannak azert baratai,kollegak, kisebbik battyam itt lakik, tehat o is itt van neki, viszont o is nagyon ritkan jon at hozza(pedig megtehetne hogy gyakrabban de ez mellekes) de 12eves korom ota en eltem csak anyukammal 2en+ a kutya, szoval valamennyire magamat is hibasnak tartom, hogy itthagytam. Szoval az lenne a kerdesem, hogy en reagalom tul, biztos megvan anyukam, illetve legyek kicsit onzo, engedjem el jobban tekintve hogy mar felnott vagyok? Bocsanat hogy hosszu lett
2023. szept. 24. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lányokat jobban féltik általában.
2023. szept. 24. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Le kell ülni a testvéreiddel és megbeszélni. Hárman vagytok, anyukád mentális egészsége nem csak a te gondod. Mindenki vállaljon be havi 1 hétvégét, amit az anyukátokkal tölt. Ez simán vállalható, normális gyerek-szülő kapcsolatban mindkét fél igényli.
2023. szept. 25. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!