Ez javulni fog idővel?

Figyelt kérdés
Szituacio:Most koltoztem egyetem miatt megyeszekhelyrol pestre, haverral egy albiba. Szulok fizetik, tesom fent van, van 1-2pesten elo haver, tehat egyedul egyaltalan nem vagyok. Eddig minden heten itthon voltam amiota megy az egyetem, viszont jo lenne mar valamelyik hetvegen fenntmaradni ismerkedni, feldedezni helyeket stb. Viszont szuleim elvalltak, es anyukamnak eddig is csak en voltam a kutya mellett, mivel egyik tesom evek ota pesten el mar es ritkan jar haza, masik pedig szimplan ritkan jar hozza.Ebbol kifolyolag amellett, hogy amugyis sokat hianyzik meg jelenleg az itthoni kozeg, amellett a legfobb oka annak hogy hazajovok mindig amikor tudok az az, hogy sajnalom anyukam, meg amugy a kutyat is. Nincs teljesen egyedul amugy anyukam, mert vannak azert baratai,kollegak, kisebbik battyam itt lakik, tehat o is itt van neki, viszont o is nagyon ritkan jon at hozza(pedig megtehetne hogy gyakrabban de ez mellekes) de 12eves korom ota en eltem csak anyukammal 2en+ a kutya, szoval valamennyire magamat is hibasnak tartom, hogy itthagytam. Szoval az lenne a kerdesem, hogy en reagalom tul, biztos megvan anyukam, illetve legyek kicsit onzo, engedjem el jobban tekintve hogy mar felnott vagyok? Bocsanat hogy hosszu lett
2023. szept. 24. 15:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mondhatnam ugyis, hogy amellett, hogy honvagyam van amellett anyumat is sajnalom.
2023. szept. 24. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Mindkettőtöknek meg kell tanulni egymás nélküli életet kialakítani. Nem lehetsz a szomszéd szobában a jövőben, mert neked is lesz munkád, hobbid, új baráti köröd, kapcsolatod, akikre építheted a jövődet.

Az eddigi 100% együtt töltött idő aránya erősen csökkenni fog, de így a jó, mert különben nem tapasztalsz meg annyi mindent, amitől értékes és szép életed lehet. Anyukád sem az anyukája mellett öregedett megy hanem ismerkedett, gyereket nevelt, kutyát tart, megosztja annyiféle a figyelmét. Most újabb dolgok kerülnek be a képbe neki is és neked is.

Ne felejtsd el, de ne kösd magad oda minden hétvégén, mert rengeteg élményt hagysz ki

2023. szept. 24. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Egyetem ilyen írással? Pest kisbetűvel, báttyám stb. Úristen...
2023. szept. 24. 16:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Sikerult leszurni 2. A lenyeget latom
2023. szept. 24. 17:24
 5/12 A kérdező kommentje:
1, koszi a valaszt, kulonben nem volt itt sose 100%osan egyutt toltott ido, csak szimplan amiatt sajnalom, mert meg pl haverom szulei ott vannak egymasnak, vagy apumnak is van baratnoje anyukam az atlagos hetkoznapokon full egyedul van most, es emiatt sajnalom
2023. szept. 24. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

Annyira túl bonyolítottad ezt az írást, olyan keszekusza, hogy mire elolvastam elzsibbadt az agyam. A helyesírást már meg sem említem. Komolytalan maga a kérdés.

Most ha jól értem az a bajod, hogy sajnálod anyádat meg a kutyádat, hogy egyedül vannak. Anyád egy felnőtt ember aki szerintem tud vigyázni egy kutyára és magára. Ne legyél egy ennyire a szoknyájába kapaszkodó srác. Baszki, fent vagy a fővárosban, ahelyett, hogy felfedeznél és csajoznál ezen aggódsz. Élvezd ki míg fiatal vagy, menj el haverokkal, ne otthon gubbasszál anyáddal és a kutyáddal.

2023. szept. 24. 17:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Es amugy habar tenyleg kozeli es jo volt vele mindig is a kapcsolatom, nem voltam sose ez az otthonulo, anyan logo gyerek, most se ezen van a hangsuly,szimplan csak sajnalom es magamat hibaztatom miatta valamennyire
2023. szept. 24. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Anyád is tisztában volt vele, hogy eljön az ido, amikor nem fogsz annyit hazajárni, hogy valamikor lesz párod, akivel a szabadidődet töltöd, és teljesen normális, hogy őt választod majd néhány esetben anyád helyett.
2023. szept. 24. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ne hibáztsd magad azért, mert most anyukád egyedül van, ez nem a Te hibád, nem a Te feladatod megoldani azt, hogy ne érezze magát egyedül. Az az élet rendje, hogy önállósodj, keress új barátokat az egyetemen, alakítsd ki a saját felnőtt életedet. Igen, fontos a család, jó dolog, hogy számíthattok egymásra, de egy gyereknek nem az a feladata, hogy az egyedül maradt anyukáját szórakoztassa. Anyukád majd megoldja ezt a helyzetet, hiszen amint írtad, vannak barátai neki is, sőt akár még az is előfordulhat, hogy most majd keres magának egy párt, ha egyedül érzi magát.
2023. szept. 24. 17:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor jol gondoltam, igazatok van.Koszi. Amugy lany vagyok de az mellekes
2023. szept. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!