Ez javulni fog idővel?
Mindkettőtöknek meg kell tanulni egymás nélküli életet kialakítani. Nem lehetsz a szomszéd szobában a jövőben, mert neked is lesz munkád, hobbid, új baráti köröd, kapcsolatod, akikre építheted a jövődet.
Az eddigi 100% együtt töltött idő aránya erősen csökkenni fog, de így a jó, mert különben nem tapasztalsz meg annyi mindent, amitől értékes és szép életed lehet. Anyukád sem az anyukája mellett öregedett megy hanem ismerkedett, gyereket nevelt, kutyát tart, megosztja annyiféle a figyelmét. Most újabb dolgok kerülnek be a képbe neki is és neked is.
Ne felejtsd el, de ne kösd magad oda minden hétvégén, mert rengeteg élményt hagysz ki
Annyira túl bonyolítottad ezt az írást, olyan keszekusza, hogy mire elolvastam elzsibbadt az agyam. A helyesírást már meg sem említem. Komolytalan maga a kérdés.
Most ha jól értem az a bajod, hogy sajnálod anyádat meg a kutyádat, hogy egyedül vannak. Anyád egy felnőtt ember aki szerintem tud vigyázni egy kutyára és magára. Ne legyél egy ennyire a szoknyájába kapaszkodó srác. Baszki, fent vagy a fővárosban, ahelyett, hogy felfedeznél és csajoznál ezen aggódsz. Élvezd ki míg fiatal vagy, menj el haverokkal, ne otthon gubbasszál anyáddal és a kutyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!