Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyagilag támogatjátok a...

Ha anyagilag támogatjátok a gyereketeket az egyetemi tanulmányai alatt, akkor elvárjátok, hogy szóljon, ha egy állandó fix kiadása megváltozik?

Figyelt kérdés

Egy kérdést láttam, ami tartalmazta azt, hogy az adott kérdező másik koliba költözik, ami egyébként drágább, mint ahová eredetileg felvették (de nem ez volt a kérdés tárgya ott, az csak az én kérdésemnél irreleváns).

Néhány kommentben megkapta a kioktatást, hogy minek szólt a szüleinek erről a költözésről. Ez nekem fura. Alapból ha kapcsolattarttáskor, tök emberi téma a költözés megemlítése. De ha anyagilag függésben van valaki, akkor szerintem elvárható, hogy szóljon, hogy mit is fizet neki jelenesetben a szülő, nem? Hát egy állandó költség változik meg, akkor arról csak szóljon már annak, aki támogatja, nem?

2023. szept. 23. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha meleg mint a hetero ha a terhessegtol féltik, vagy a párkapcsolattól. Férjemnek több lány szobatársa is volt, eszembe se jutott, h összejönnek, pedig heterok voltak. Nem mindenki dug feltétlenül az összes emberrel akit meglát.
2023. szept. 24. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha teljesen én állok mindent akkor igen. Hisz hogyan számoljak, legyek felkészült, utaljam a megfelelő összeget, ha nem tudom mennyi az. De ha nem, és ő úgy ítéli meg, erről nincs mit mondani, akkor ennyi.

Elvárni amúgy se várom. De egyetemista korú gyermekemben van ennyi tudatosság és felnőttség.

2023. szept. 25. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!