Hogy kérdezem meg ??
Nos először is. Ezt a youtube csatornát nagyon nézegessed. Nem baj ha egy videót többször is megnézel, vagy minden hónapban egyszer
https://www.youtube.com/@Psych2go
A másik téma az elnyomásodon kívül, hogy nem leszel képben ezektől. Nincs ott semmi, amivel képben lehetne, vagy kéne lenni. Keress valódi barátokat, akikkel nem jön témába semmi ilyen. Kamasz koromban volt egy fb leállás, és egy oszt társ azt mondta, ő függő, és ki van. Mármint óra közben a tanárnak. Az én barátaimmal nem tudtunk a leállásról, meg facebookra is csak pár naponta néztünk fel, hogy írt-e valaki.
Akármit és hasznánál ezek közül, mármint a bennük lévő funkciókból, nem ad semmit az életedhez. Én sok csoportban benne vagyok, és aktív vagyok, de élő barátaimmal való kapcsolathoz nem tesz hozzá. Ha osztály társaiddal akarsz képbe lenni, akkor beszélgess velük, alakíts ki IGAZ barátságot. Egy csomó dolgot nem írok le barátaimnak, mert majd élőben.., mert élőben a legteljesebb. Az oldalakon semmit sem találsz, csak visszafejlődést. Nem leszel képbe, max kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!