Hogy kérdezem meg ??

Figyelt kérdés
Hogy kéne meg kérdeznem???Röviden az a lényeg hogy az összes osztálytársamnak vagy Instagramja , tiktok-ja és Snapchat -e le szeretném tölteni ezeket az appokat hogy én is képben legyen (nekem régebb volt tiktokom csak le töröltem) és hát nem tudom hogy kéne meg kérdezem anyumat hogy letölthetem e :/ ( amúgy 16L vagyok és azért nem tudom hogy kéne mert anyum meg szokta nézni a telefonomat ..... és ha nem szólnék neki lehet mérges lenne ) kérlek segítsetek
2023. szept. 22. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Inkább valahogy azt kellene elérned, hogy 16 évesen ne akarjon ennyire kontrollálni, mert ez nem normális. Nem bízik meg benned valamiért, vagy alapból ilyen helikopter szülő? Nekem is 16 éves a lányom, jó ideje van tiktokja, instája, snapchatje és még fogalmam sincs mi, mert én ezeket nem követem. Eszembe nem jutna megnézni, hogy mi van telefonján. Az online világ veszélyeivel tisztában van, ha bármi gond van, akkor szól.
2023. szept. 22. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Zárold a telefonodat és meg van oldva.
2023. szept. 22. 23:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nos először is. Ezt a youtube csatornát nagyon nézegessed. Nem baj ha egy videót többször is megnézel, vagy minden hónapban egyszer

https://www.youtube.com/@Psych2go

A másik téma az elnyomásodon kívül, hogy nem leszel képben ezektől. Nincs ott semmi, amivel képben lehetne, vagy kéne lenni. Keress valódi barátokat, akikkel nem jön témába semmi ilyen. Kamasz koromban volt egy fb leállás, és egy oszt társ azt mondta, ő függő, és ki van. Mármint óra közben a tanárnak. Az én barátaimmal nem tudtunk a leállásról, meg facebookra is csak pár naponta néztünk fel, hogy írt-e valaki.

Akármit és hasznánál ezek közül, mármint a bennük lévő funkciókból, nem ad semmit az életedhez. Én sok csoportban benne vagyok, és aktív vagyok, de élő barátaimmal való kapcsolathoz nem tesz hozzá. Ha osztály társaiddal akarsz képbe lenni, akkor beszélgess velük, alakíts ki IGAZ barátságot. Egy csomó dolgot nem írok le barátaimnak, mert majd élőben.., mert élőben a legteljesebb. Az oldalakon semmit sem találsz, csak visszafejlődést. Nem leszel képbe, max kevésbé.

2023. szept. 25. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!