Laikusként kérdezem, mivel jobb egy 128 GB telefon,mint egy 64 GB?
Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 12:03
1/12 anonim válasza:
Ezek a számok a tárhely méretét jelölik. Ha nagyobb, az nyílván jobb, de kérdés hogy számodra szükséges-e.
Ha nagyobb a tárhely, akkor több zenét, fényképet, videót tudsz tárolni a telefonon, emellett több alkalmazást is tudsz telepíteni.
2/12 anonim válasza:
Szia, szerinted mivel jobb egy ketliteres kola mint egy egyliteres?
3/12 anonim válasza:
Nekem 64 van, az én felhasználási igényeimre megfelel, bár ehhez nagyban hozzájárul a google korlátlan tárhelye.
A tiédet nem tudjuk megjósolni.
4/12 anonim válasza:
Az enyém 64 GB-os és gyakran kell alkalmazásokat, fotókat, videókat letörölni, de 128 GB-os telefonnál nem kellene, vagy csak ritkábban.
5/12 anonim válasza:
nekem is 64Gb-os van(iPhone), neccesen elég. Van iCloudom, így oda feltölti a legtöbb képet/ videót, így van magán a telefonon 12Gb szabad hely. Előtte 128Gb-os 6s volt, azon 80Gb-ot foglaltam én le, tehát az kényelmesebben elég volt.
6/12 anonim válasza:
Én viszonylag kicsit szoktam venni, és mindig úgy játok, hogy idővel az oprerációs rendszer elfoglalja szinte az egészet. Meg sok alkalmazás képes 1 GB-ot is simán megkajálni. Most 64 GB végtelen nagy tárhelynek tűnik, de igyekszem a lehető legritkábban telefont cserélni, így idővel szerintem elfogyna. Memóriakártyám is van, mindent amit lehet, ott tárolok, de sok alkalmazást nem lehet.
7/12 anonim válasza:
A 64 vagy 128gb a telefonban lévő tárhelyet jelölik. Minél nagyobb a szám, annál több videó, fotó és alkalmazás fér el a telefonodon. Általában, a 128 gb bőven elég szokott lenni. A 64 gb manapság már nem mindig elég, kevés szokott lenni sok embernek.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! :)
2022. okt. 28. 14:07
9/12 anonim válasza:
Nekem 128 GB van pont azért hogy elég legyen sokáig .
10/12 anonim válasza:
Szerintem manapság egy normál felhasználónak a 128-as elég. De mondjuk anyámnak, aki havonta kettőt fényképez és kb. 2 appot használ a 64 is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!