Hogy kérdezem meg ??

Figyelt kérdés
Hogy kéne meg kérdeznem???Röviden az a lényeg hogy az összes osztálytársamnak vagy Instagramja , tiktok-ja és Snapchat -e le szeretném tölteni ezeket az appokat hogy én is képben legyen (nekem régebb volt tiktokom csak le töröltem) és hát nem tudom hogy kéne meg kérdezem anyumat hogy letölthetem e :/ ( amúgy 16L vagyok és azért nem tudom hogy kéne mert anyum meg szokta nézni a telefonomat ..... és ha nem szólnék neki lehet mérges lenne ) kérlek segítsetek
2023. szept. 22. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%

Tölts le egy app lockert (bár egyes modellekben van alapból is, csak be kell kapcsolni). Ezzel plusz jelszóval védheted azokat az alkalmazásokat, amiket nem akarod, hogy belenézzen.

Én is használok ilyet, pedig az én szüleim nem szoktak belenézni a telefonomba.

2023. szept. 22. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
1%
1 mit titkolsz?
2023. szept. 22. 16:41
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
#2 mindent amit nem árulok el. Ez a titkok lényege.
2023. szept. 22. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Már megint micsoda iromány...
2023. szept. 22. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Röviden: Megszólítod, megkérdezed és megindoklod.

Amúgy mivel kell képben lenni?

Valamint szerény véleményem szerint, ha 16éves létedre csak ennyi helyesírási hibával tudsz feltenni egy kérdést, érdemes lenne a fent említett 'appok' használatát egyenlőre hanyagolni.

2023. szept. 22. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Miutan lepontoztal, nezd meg mikor irjuk egybe es mikor kulon az iget es az igekotot.16 eves vagy meg sokat fogsz irni.
2023. szept. 22. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen eléggé fura hogy ennyire fog anyukád.Azért instád lehetne meg facebook.Anyukád eléggé gyér.
2023. szept. 22. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

Ez egy érzékeny helyzet lehet, de próbálj meg egy őszinte és tisztelettudó módon kommunikálni anyukáddal. Íme egy javasolt megközelítés:

Válaszd ki a megfelelő időt és helyet: Találj egy nyugodt pillanatot, amikor anyukád szabad és nincs nagy nyomásban. Lehetőleg olyan helyen beszéljetek, ahol magatok lesztek, hogy nyugodtan tudjatok kommunikálni.

Készülj fel: Gondolj előre arra, mit szeretnél elérni és mit szeretnél mondani anyukádnak. Próbálj meg érveket gyűjteni arra, miért szeretnéd letölteni ezeket az alkalmazásokat, és hogy milyen módon fogod használni őket. Például, elmondhatod, hogy az osztálytársaid és barátaid is ezeken az alkalmazásokon vannak, és szeretnél velük lépést tartani.

Nyitott kommunikáció: Amikor elkezded beszélni vele, emlékezz arra, hogy a cél az őszinte és nyitott kommunikáció. Mondd el az érzéseidet és gondolataidat, de ne vádold meg vagy hibáztasd őt. Például, azt mondhatod: "Anyu, szeretném letölteni ezeket az alkalmazásokat, mert úgy érzem, hogy ezeken keresztül könnyebben tarthatom a kapcsolatot az osztálytársaimmal, és hasznos lehet az iskolai projektekhez."

Hallgass megfelelően: Fontos, hogy megad neki lehetőséget arra, hogy meghallgassa a véleményét és aggodalmait. Figyelj oda arra, amit mond, és próbálj meg értően reagálni rájuk.

Közös megoldások keresése: Ha anyukád aggodalmai vannak, próbáljatok együtt megoldást találni. Lehet, hogy például megállapodhattok abban, hogy együttállítok egy olyan tervet, amiben meghatározzátok azokat a szabályokat és korlátozásokat, amik elfogadhatók mindkettőtök számára.

Tisztelet és türelem: Legyél türelmes, és próbálj meg megértő lenni az anyukád iránt. Ne felejtsd el, hogy a szülők gyakran a gyermekük biztonságát és jólétét tartják szem előtt.

Fontos, hogy őszinte legyél, és próbáljatok közösen megtalálni egy olyan megoldást, amivel mindketten elégedettek lehetnek.

2023. szept. 22. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
16 évesen inkább először írni tanulj meg, aztán jöhet a többi, mert ez most katasztrófa...
2023. szept. 22. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

hát vagy böngészőből használod, vagy újra és újra letörlöd, ha anyád hisztizni kezd hogy ő most bszogatni fogja a magánéletedet.

nyolcas, ez egy nagyon cuki kis mese, de szerinted lehet értelmes és felnőtt kommunikációval hatni arra a debil vénasszonyra, aki képtelen felfogni, hogy mibe nem kéne beleütnie az orrát?

2023. szept. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!