16 éves gyermekem megjegyzést tett arra, hogy összeházasodunk a párommal: "50 évesen már minek akartok összeházasodni, előbb- utóbb úgyis meghal mindenki". Egyetértetek ezzel?
Ez igaz, ha anyukáé a lakás, de házasok, haszonélvezet lesz a férjé, ha anyuka hal meg előbb.
Szóval ott lesz egy lakás, ami lényegében az özvegy férjjé. Hiába a tulajdonjog a lányé, nem tud vele mit kezdeni.
Ezért nem szoktak egyébként összeházasodni azok, akiknek van saját családjuk.
31.
Bizony ám!
Amúgy inkább férfi lehet a kérdező, ennyi idősen 16 éves gyerek.
Nem biztos h pszichológiai gond.
16 évesen már elkezdheti foglalkoztatni a halál gondolata.
Én olyan verset írtam ennyi idősen, ami egy haldokló öregember szemszögéből íródott.
(Ha már szóbakerült, eldicsekednék, hogy a vers megyei 2. helyezett lett és a díjátadó után, ahol fel lehetett olvasni a versünket, többen odajöttek gratulálni, hogy nekik az én versem jobban tetszett, mint az első helyezetté. Egy pályázat keretében be is került egy verses kötetbe- bocsánat a dicsekvésért)
Off
30: igaz, mondjuk erre van pont ismerősi példa. 30, élettársként lehúzott év után ismerősünk lánya tiplizhetett a halott pasas lakásából, mert a gyerek megérkezett hogy akkor most húzzon mert itten házeladás lesz... A vicc hogy amikor az apját kellett két évig a tumorával ápolni, akkor nem sietett ennyire buzogni, addig jó volt a mostohaanyu. Szóval az éremnek két oldala van, ha érdekel a párom, akkor házasodom és biztosítom a jövőjét.
Semmit nem mondanék, de szerintem kinevetném, olyan abszurd. :D
Amúgy kamasz, sápítozik, teljesen normális, majd kinövi. Kamaszként én is időseknek tekintettem már a 48 éves apámat is, holott rhadtul nem volt az, de 15 évesen annak tűnt a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!