16 éves gyermekem megjegyzést tett arra, hogy összeházasodunk a párommal: "50 évesen már minek akartok összeházasodni, előbb- utóbb úgyis meghal mindenki". Egyetértetek ezzel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 15:58
11/45 anonim válasza:
Kamasz.
Ennyi.
Ma úgyis divat az, hogy nem akarnak házasodni, akár gyereket sem.
12/45 anonim válasza:
Egy 16 évesnek egy 60 éves (amennyi lesztek 10 év múlva) az már ősöreg múmia.
Neki már a 30 éves is öreg.
Nem kell vele foglalkozni.
13/45 anonim válasza:
Kérdező, te egyetértesz?
Hogy az ördögbe van annyira a béka s.gge alatt az önbizalmad, hogy idegenektől vársz megerősítést egy ilyen hülye kérdésre?
Valami frappánsat szólj vissza a gyereknek. Ennyi.
14/45 anonim válasza:
Szólj neki vissza, hogy ő se akar sose párkapcsolatot? mert úgyis meghal...
15/45 anonim válasza:
B@romság amit a fiad mondott, ha azt mondta volna, hogy minek összeházasodni akármikor is? Annak úgy lett volna értelme, de így semmi, mindenki meghal egyszer,te is, ő is, erre nem fogható egy-egy életesemény elhalasztása.
16/45 anonim válasza:
Semmi joga nem volt ehhez, bután áll az egészhez. Nem fontos a házasság ugyan, de a te döntésed. A gyereked ítélkező.
17/45 anonim válasza:
Pár napja volt egy hasonló kérdés, csak a gyerek szemszögéből. Meg azelőtt is volt egy hasonló. Nem is kicsit unalmas már...
18/45 anonim válasza:
Nem értem mit rágódsz ezen, én is 17 vagyok, szóval megértem. A helyébe én is ugyanezt mondtam volna. Amúgy meg nem mindegy mit mond neked, ugyse fogod azt csinálni amit mondd, mert felnott ember vagy, ő meg majd belenyugszik és beletörődik.
19/45 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ő is meghalhat akármikor.
20/45 anonim válasza:
Ezen miért rágódsz, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!