Az anyám nem nézi jó szemmel,hogy összeköltözünk,mit tegyek?
23 éves vagyok,egyetemista és koliból költöznek össze a párommal. Már ideje lenne,mert 3 éve vagyunk együtt. Anyám viszont nem akarja,hogy összeköltözzünk,mert a házasságot nem akarjuk siettetni,és nagyon régi felfogású ilyen szempontból.
A testvérem viszont csak 20 éves, ő idén házasodott össze a barátjával,és ők persze együtt élnek. Engem ez nagyon bánt,hogy egy papír miatt a mi költözésünket hátráltatja. Ráadásul egy kis pénzt ő kéne adjon hozzá,mert még nincs teljes fizetésem
Mit tehetnek? Nagyon kétségbe vagyok esve
"Ráadásul egy kis pénzt ő kéne adjon hozzá,mert még nincs teljes fizetésem"
Mivel az édesanyádnak ilyen elvei vannak, akkor vagy költözz, de ne várj tőle pénzt, vagy nincs összeköltözés addig, amíg nem tudod magadat fenntartani.
Ha a párodnak sincs annyi jövedelme, hogy akár a te meglévő fizetéseddel együtt fenn tudjatok tartani egy közös lakást, akkor várni kell szintén a költözéssel.
Az biztos, ezért házasságot kötni nem érdemes.
Ha az anyádtól várod, hogy pénzügyileg finanszírozzon benneteket, akkor tényleg várni kellene az összeköltözéssel, amíg el tudjátok tartani magatokat.
Ha tőle függsz pénzügyileg, akkor vagy szedd össze magadat anyagilag, vagy úgy kellene táncolnod, ahogy ő fütyül...
"A testvérem viszont csak 20 éves, ő idén házasodott össze a barátjával,és ők persze együtt élnek."
Gondolom, ez nem korfüggő, hanem ők megengedhetik maguknak, hogy összeházasodjanak és együtt éljenek. Szedjétek magatokat össze anyagilag, és majd akkor költözzetek össze, ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!