Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha gyereked szeretne kérni...

Ha gyereked szeretne kérni kétszáz ezer Forintot megadnád neki?

Figyelt kérdés

Új laptopot játékra akarok venni, a szüleimet akartam lehúzni nem több százezer forintos nagysággal célom meghúzni, van nyári melóm

A napokban egy gép ami nagyon tetszik, kedvezményesen megvásárolható. Jelenleg kijönnék ha a komplett ideig nyári fizumat rákölteném, azonban nincs még nyár vége teljesen ugye, de ez már a nagyon közel vége. De ezt a ledolgozott munkapénzt úgy novemberben utalják.

Akiknek van egyetemista gyereke, ezt a szívességet teljesítenétek neki, november eleje fele visszaadná?

2023. szept. 16. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
56%

"Annyit elárulok hogy a GPU ja "ASUS GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 OC LHR (TUF-RTX3060 GAMING)" szerintem jó. :D"

Ez egy desktop vga kislányom.

2023. szept. 16. 10:51
 32/53 A kérdező kommentje:

31

[link]

2023. szept. 16. 10:54
 33/53 anonim ***** válasza:
96%
Adnék, nem vágna földhöz. Kinek, ha nem a saját kölkömnek.
2023. szept. 16. 10:54
 34/53 anonim ***** válasza:
62%
És akkor most kattints a specifikációkra, és mutasd meg, melyik laposba van beszerelve az a desktop gpu amire vered (és játékhoz az abszolút minimum ma már, csak szólok).
2023. szept. 16. 10:56
 35/53 anonim ***** válasza:
84%

Ha anyagilag beleférne és nem lenne játékfüggő a gyerekem, akkor adnék kölcsön. Főleg, ha látom, hogy nem a micsodáját vakarta a nyáron, hanem dolgozott érte. OFF: Bocs, de a fogalmazásod tényleg hagy kívánnivalót maga után.

Egyébként egy jó laptop ideális esetben nem csak pár évig működik. Nekem olyan kellett, amin számításigényes programok is jól lefutnak (statisztika 100 000+ rekordra). Egy jobb márkának úgy a közép kategóriája volt akkor. Most 14 éves a gép, 10 éves koráig volt jobban hajtva, ma már szinte csak netezésre használjuk, de működik.

2023. szept. 16. 10:57
 36/53 A kérdező kommentje:

34

Nem fogom elárulni a specifikációk részleteit, nézd vissza, meg szeretném nagyon venni, nem tudom mennyi van belőle, ha rákeresel a specifikációkra akkor már tudsz boltokat keresni és gondolom ismersz oldalakat ahol lehet keresgélni melyik boltban olcsóbb. Bocsika. Már így is sokat mondtam egyébként..

2023. szept. 16. 10:59
 37/53 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem okozna gondot akkor bele adnék neki. De mivel nem sokkal keresek ennél többet, így kizárt.
2023. szept. 16. 10:59
 38/53 A kérdező kommentje:

Már küldtem specifikáció/leírás linket, ismétlem nagyon akarom azt a laptopot minél hamarabb. Bocs, de ahogy halad az idő egyre nagyobb az esély, hogy megveszi valaki más.

És egyébként ott szerepel a "laptop" szó a leírásban. Nem tudom min vagy fenn akadva. Gondolom te is pályázol egy ilyenre. Most meg besértődtél és kamusnak állítasz be, pedig ott van az Asus linkjén, hogy laptop.

"Geared for serious gaming and rocking a slick new style, TUF Gaming F15 is a feature-packed Windows 10 Pro gaming laptop with the power to carry you to victory. The new GeForce RTX 3060 GPU delivers fluid gameplay on up to a 240Hz display with 100% sRGB, while the potent Intel® Core i9-11900H CPU is bolstered by improved cooling that amps CPU performance and keeps acoustics stealthy. A long-lasting 90Wh battery coupled with TUF’s military-grade durability keeps you on your best game anywhere."

Mindegy. Nem válaszolok többet neked.

2023. szept. 16. 11:20
 39/53 anonim ***** válasza:
13%

Hol látsz desktop vga-t? Azt idézd be. Oh wait, ilyen nincs.

"Gondolom te is pályázol egy ilyenre."

ALsókategóriás vackok nem kellenek.

2023. szept. 16. 11:22
 40/53 anonim válasza:
91%
Fura látni ezeket a kommenteket. Nekem is megadtak mindent amit tudtak, én is megadnám a gyerekemnek amit tudok. Nem hittem volna, hogy erre létezik más válasz… a hangsúly a “ha tudok”-on van.
2023. szept. 16. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!