Gyereked motorozni szeretne, engedsz neki, vagy titokban megcsinálja a jogsit?
Ha meg is csinálja a jogsit, ha otthon lakik, titokban hol tárolja a mocit?
Ha nem lakik otthon, miért kell titokban?
Mondjuk úgy hogy, hogy elmúltál 20+ éves, nem keresel rosszul, de függsz a szülőktől(otthon lakhatsz, nem szólnak bele a költéseidbe, sőt, nem is kérnek el a pénzedből)
Itt inkább az arra irányul a kérdés, beleértve a fesztiválokat is otthon élő felnőtt gyereknek amit a szülők fizetnek, a motorozás mennyire fér bele?
A korhatárba belefér a jogsija mondjuk.
20+ évesen attól, hogy a gyerekem egy felnőtt ember, aki tisztában van a motorozás veszélyeivel és a vezetéssel járó felelősséggel. Nem egy 17 éves felelőtlen hülyegyerek, aki annyit ismer, hogy gáz és drift.
Nem kifejezetten támogatnám (anyagilag semmiképp), de ha van rá pénze, ideje nem lenne beleszólásom. Nyilván aggódnék, hogy soha ne legyen semmi baja, de autóval is lehet látni olyan baleseteket hogy tragédia.
Motorral meg még inkább...
Nagyjából lazán kezeled a helyzetet, de tudod hogy a valóságban vezetés közben mi megy.
Otthon laksz, nem fizetsz egy fillért se a lakhatásba, gondolom azért, hogy tudj saját lakásra, albira értelmesen félrerakni.
Ezek után te úgy döntesz, hogy egy hobbira bszod el a pénzed. Én innentől tuti nem tartanálak el.
#8 párom is motorozik. Egész fiatalon kezdte, 17 évesen tette le a kismotor vizsgát. Belőle indultam ki. Ültem mögötte jó párszor 20+os korában. Láttam, hogy nem állatkodik, körültekintő, "más helyett is gondolkozik" és ha valamiben nem biztos nem kockáztat. Mikor mögötte ültem pláne nem tett ilyeneket. Idő közben lett B kat jogsija is, így az autós társaival is megértőbb, tapasztalta mikre kell az ő esetükben figyelni.
Motort az vezet, aki szeret vezetni. Mert sok hülye kap B kat jogsit mellé robogót. De kifejezetten motor jogsit csak az fog csinálni, aki számára a vezetés egy élvezetes tevékenység nem csak "kényszer". Emiatt én, mint csak B kat jogsis jobban szeretek motorosok közt menni, mint autósok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!