Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyereked motorozni szeretne,...

Gyereked motorozni szeretne, engedsz neki, vagy titokban megcsinálja a jogsit?

Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 19:19
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

+20-os vagy, akkor gondolom a2 jogsit tervezed lerakni, ha megvan rá a pénzed és belefér, hajrá.

Én is most csinálom saját pénzből, de azért elmondtam a szüleimnek, csak hogy lelkileg is felkészüljenek. Sok sikert.

2023. júl. 2. 20:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerekemtől függ. Az enyém 20 évesen körültekintő, felelősségteljes, autóvezetés közben is betartja a szabályokat. Nem kéne attól tartanom, hogy állatkodni meg száguldozni fog a motorral. Ebben az esetben sem kimondottan örülnék, de nem szólok bele, hiszen nagykorú.

Ismerősöm gyereke szintén 20 éves. Egy semmirekellő here, aki nem tanul, nem dolgozik, minden szempontból felelőtlen. Az ő szülei valószínűleg azt mondanák, hogy motorra csak a testükön keresztül, amíg ők élnek, addig biztos nem.

2023. júl. 2. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
18+ " gyereknek " mienk engedély?
2023. júl. 2. 21:19
 14/19 A kérdező kommentje:

Hmm, most nem olvasom a klasszikus szöveget hogy amíg élünk, kortól függetlenül hallani sem akarunk róla, nehogy már a szülő temesse a gyerekét.

Nekem is meg van a jogsim évek óta, de nem motorozok most, nálunk is volt ordibálás, mert ez olyan dolog szerintem ami sok embert felzaklat, a másik hogy hiába halad a motoros kivételesen szabályosan, amikor egy autós átgázol rajta. Autóval is lehet koccanni, balesetezni, de ott nagy eséllyel csak a pénz bánja nem a test.

A kérdésem csak úgy felmerült, mert kíváncsi voltam hogy egy-egy családban hogy reagáltak, mert egy a jogsi, és az még egy cirkusz hogy miért olyan motort, amilyet... mert az megy 200-300at.

2023. júl. 2. 23:30
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Alap

Elso h B kategoria, 1 ev vezetes, majd 1 ev robogozas,

Utana siman mehet A katergoriara. Motor mar van csak erre var.

2023. júl. 2. 23:40
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

"a másik hogy hiába halad a motoros kivételesen szabályosan"

Na ez a baj, hogy ha egy motoros szabályosan halad, az már kivételes eset. Idióta szervdonorok.

2023. júl. 3. 19:03
 17/19 Paczalos István ***** válasza:
100%
A segédmotoros jogsit én 14 évesen kezdtem, a 8. osztály befejezése után. Anyám kicsit szütyörgött, hogy össze fogom törni magam, apám viszont azt mondta, hogy ha akarom, tegyem le, viszont ha vizsgán megbukok, a zsebpénzemből kell visszafizetni az egész tanfolyamot, vizsga árát. Ha elsőre sikerül minden, akkor ő kifizet mindent, és vesz egy simsont Akkoriban ('80-as évek közepe) az a motor 30ezer körül volt, a fizetés meg 6000 körül. Szóval elég erős motivációm volt, hogy sikeresen levizsgázzak
2023. júl. 9. 09:20
 18/19 Moon_Walker ***** válasza:
64%
megmutatok egy pár szétloccsant fejű, széttrancsírozott testű, félbeszakított fényképet. utána már nem fog akarni. inkább kocsit neki.
2023. júl. 10. 10:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Meg is lett gondolom :) Nyilván legalább annyira vigyáztál rá, de félthetted hisz nem Te vetted.

2023. júl. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!