Gyereked motorozni szeretne, engedsz neki, vagy titokban megcsinálja a jogsit?
+20-os vagy, akkor gondolom a2 jogsit tervezed lerakni, ha megvan rá a pénzed és belefér, hajrá.
Én is most csinálom saját pénzből, de azért elmondtam a szüleimnek, csak hogy lelkileg is felkészüljenek. Sok sikert.
Ez a gyerekemtől függ. Az enyém 20 évesen körültekintő, felelősségteljes, autóvezetés közben is betartja a szabályokat. Nem kéne attól tartanom, hogy állatkodni meg száguldozni fog a motorral. Ebben az esetben sem kimondottan örülnék, de nem szólok bele, hiszen nagykorú.
Ismerősöm gyereke szintén 20 éves. Egy semmirekellő here, aki nem tanul, nem dolgozik, minden szempontból felelőtlen. Az ő szülei valószínűleg azt mondanák, hogy motorra csak a testükön keresztül, amíg ők élnek, addig biztos nem.
Hmm, most nem olvasom a klasszikus szöveget hogy amíg élünk, kortól függetlenül hallani sem akarunk róla, nehogy már a szülő temesse a gyerekét.
Nekem is meg van a jogsim évek óta, de nem motorozok most, nálunk is volt ordibálás, mert ez olyan dolog szerintem ami sok embert felzaklat, a másik hogy hiába halad a motoros kivételesen szabályosan, amikor egy autós átgázol rajta. Autóval is lehet koccanni, balesetezni, de ott nagy eséllyel csak a pénz bánja nem a test.
A kérdésem csak úgy felmerült, mert kíváncsi voltam hogy egy-egy családban hogy reagáltak, mert egy a jogsi, és az még egy cirkusz hogy miért olyan motort, amilyet... mert az megy 200-300at.
Alap
Elso h B kategoria, 1 ev vezetes, majd 1 ev robogozas,
Utana siman mehet A katergoriara. Motor mar van csak erre var.
"a másik hogy hiába halad a motoros kivételesen szabályosan"
Na ez a baj, hogy ha egy motoros szabályosan halad, az már kivételes eset. Idióta szervdonorok.
Meg is lett gondolom :) Nyilván legalább annyira vigyáztál rá, de félthetted hisz nem Te vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!