Ha gyereked szeretne kérni kétszáz ezer Forintot megadnád neki?
Új laptopot játékra akarok venni, a szüleimet akartam lehúzni nem több százezer forintos nagysággal célom meghúzni, van nyári melóm
A napokban egy gép ami nagyon tetszik, kedvezményesen megvásárolható. Jelenleg kijönnék ha a komplett ideig nyári fizumat rákölteném, azonban nincs még nyár vége teljesen ugye, de ez már a nagyon közel vége. De ezt a ledolgozott munkapénzt úgy novemberben utalják.
Akiknek van egyetemista gyereke, ezt a szívességet teljesítenétek neki, november eleje fele visszaadná?
450e forintos laptopot nem adnak akcióban sem 200-ért. 5% körüli árrés van rajta, nincs miből így leakciózni
A fogalmazásod mint egy 12 éves hhh-s gyereké, dehogy vagy te egyetemista...
Márpedig de, létezik 50-55%-os leárazás, igen. Pont ezért szeretnék minél hamarabb gyorsan pénzhez jutni, és ha kell dolgozni érte akkor akkor dolgozok és visszaadom nekik.
Amúgy nem a legolcsóbb kínait kell venni és nem megy tönkre.. Az 5 éves gépem tökéletes állapotban van, egyszer hdd-t cseréltem benne nagyobbra, Ennyi, sose romlott el. Csak kezdem "kinőni". Szüleimnek meg kéne egy gép s.o.s. a jelenlegi ezer éves helyett, azt nekik adnám. Ezért lenne nekik is meg nekem is jó egy újabb jobb gép egyetemre, nekik meg mindennapi használatra pl bankolás meg ilyenek.
#21 Azért a te szövegértésed se semmi... :D Nem arról beszélt a kérdező, hogy 200 ezer a laptop. Hanem arról, hogy dolgozott nyáron, nem kapta még meg a teljes fizuját, ami kifutná a 450 ezres gépet, és 200 hiányzik hozzá, annyit akar kölcsön kérni, amit vissza is ad, amint megjön a fizu.
Kérdező! Mi mindegy mit írunk, a szüleid szava számít. Ha anyagilag nem fér bele a kölcsön, akkor nem adnak. Ha nem értenek egyet azzal, hogy új laptop kéne neked, akkor se adnak. Ez csak attól függ, hogy hogy állnak az anyagiak, meg mit gondolnak a szüleid. Egy kérdést megér amúgy.
Én tablettel jegyzeteltem, de csak másodévtől, mert akkor tudtam venni magamnak. Nálunk pl belefért volna anno, hogy valamennyivel támogassanak ebben, de úgy voltak vele, hogy nem, van otthon tablet, használjam azt. Akkor ég 8 éves eszközről beszéltünk, aminek a kijelzője nem érzékelt már olyan faszán, hogy arra lehessen jegyzetelni. Csak mivel a szüleim nem értették a különbséget magyarázattal sem, így úgy voltak vele, hogy van már egy, minek másik. Ez van
25
Olvasd vissza kérlek. Nem annyi a gép. Ilyet sehol nem írtam, hogy 200 lenne, annyi kellene MÉG. De nincs vágyaim közt ismételni az egész sztorit minden ilyen kérdésre, ne haragudj.
23
nincs kiírva mennyi van belőle lehet 10, lehet 1, de gyanítom elég kevés, szóval bocsi, de nem, én szeretném megvenni. Most itt van kb. 10 - 20 ember, ha belinkelem fix, hogy valaki megveszi előttem, mert egy nem túl híres de megbízható oldal. Mindig oda járok elektronikus cuccért.
Annyit elárulok hogy a GPU ja "ASUS GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 OC LHR (TUF-RTX3060 GAMING)" szerintem jó. :D
24
Én tényleg nem értem, hogy miért meglepő nektek egy leárazás. Te magad mondtad pl a black friday-t, mondjuk az valóban jó nekik.
De azon kívül is, ünnepek nélkül is nem ritka a 10% - 50% os kedvezmény.
29
Na ezért nem osztom meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!