Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrült anyám, hogy szülőfelü...

Megőrült anyám, hogy szülőfelügyelet kémprogramot rakatott a gépemre és bezavarodva lesték a másik szobából az öcsémmel, hogy mit csinálok?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Facebookot emiatt le is töröltem, mert belementek. Csinálták a screendhotokat róla. Teljesen beteg. Folyamatosan túrkál a cuccaimban, beképzeli, hogy drogozom, "iskola helyett csavarogsz és drogozol biztos". Meg biztos az utcasarkon "b...szatod magad rib...c". A buszon is megkérte az egyik csávót, hogy jelentgesse, mit csinálok.

Soha nem volt közöm drogokhoz és társaihoz, a barátnőimnek sem. Barátom sosem volt, hála kedves szüleimnek, de az ötvenes csávó csak kövessen és jelentgessen, nehogy fiúval beszéljek a buszmegállóban. De szerintem ez az eddigi legdurvább. Már azon gondolkodom, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, nehogy valami bajt hozzon a nyakamra, vagy tönkretegye az életemet a húzásaival.

2023. szept. 15. 09:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
5 a te közegedben nincs olyan aki továbbtanul?
2023. szept. 15. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lecke lenne neki meg az öcsédnek egy rendőrségi feljelentés. Ez ugyanis keményen bűncselekmény volt a részükről.
2023. szept. 15. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki ezzel jön hogy olyan melót keressen az ember, amni ad szállást.A napokban valaki kiírt egy kérdést ezzel kapcsolatban, egyetlen válasz jött rá. Létezik egyáltalán ilyen? :D

Kérdező szakítsd meg velük a kapcsolatot. Helyedben másik városba is költöznék. Amúgy simán feljelentheted anyádat, mert ez személyiségi jogok sértése, amit csinál!

2023. szept. 15. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Hmmm, 13-as igen, létezik. Rengeteg. A google segít.
2023. szept. 15. 19:55
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
23 évesen.... akkor szerintem még nem nőttél fel fejben, ha engeded.
2023. szept. 15. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Már megint te? Évek óta jelentgetnek téged a szüleidnek, nem tudsz úgy boltba, se orvoshoz menni, hogy ne jelentgessenek. Szerintem troll vagy vagy agybeteg.
2023. szept. 16. 08:39
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
16 éves koromtól kezdve felnőttként kezelnek, mondjuk apámnak nálam is volt tavaly 19 évesen egy ilyen kattanása, hogy követni akarja a tartózkodási helyemet mert biztos, hogy drogozok. (amúgy tényleg drogoztam, de nem atom függőként, csak jó volt). Dee se előtte se utána nem volt ilyen, 18 fölött meg közük sincs hozzá mit viszel be a szervezetedbe. Marha beteg amit csinálnak veled, szóval szerintem költözz el, és ha azt megteszed, még az is lehet normális lesz mert már tudni fogja, hogy ha akarsz nem is állsz vele szóba.
2023. szept. 16. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
" 18 fölött meg közük sincs hozzá mit viszel be a szervezetedbe. " - talán te kerested meg a drogra a pénzt és külön éltél, hogy így gondolod?
2023. szept. 17. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen, jelenleg is külön élek és dolgozom. :)
2023. szept. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!