Megőrült anyám, hogy szülőfelügyelet kémprogramot rakatott a gépemre és bezavarodva lesték a másik szobából az öcsémmel, hogy mit csinálok?
23 éves vagyok. Facebookot emiatt le is töröltem, mert belementek. Csinálták a screendhotokat róla. Teljesen beteg. Folyamatosan túrkál a cuccaimban, beképzeli, hogy drogozom, "iskola helyett csavarogsz és drogozol biztos". Meg biztos az utcasarkon "b...szatod magad rib...c". A buszon is megkérte az egyik csávót, hogy jelentgesse, mit csinálok.
Soha nem volt közöm drogokhoz és társaihoz, a barátnőimnek sem. Barátom sosem volt, hála kedves szüleimnek, de az ötvenes csávó csak kövessen és jelentgessen, nehogy fiúval beszéljek a buszmegállóban. De szerintem ez az eddigi legdurvább. Már azon gondolkodom, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, nehogy valami bajt hozzon a nyakamra, vagy tönkretegye az életemet a húzásaival.
Mindenki ezzel jön hogy olyan melót keressen az ember, amni ad szállást.A napokban valaki kiírt egy kérdést ezzel kapcsolatban, egyetlen válasz jött rá. Létezik egyáltalán ilyen? :D
Kérdező szakítsd meg velük a kapcsolatot. Helyedben másik városba is költöznék. Amúgy simán feljelentheted anyádat, mert ez személyiségi jogok sértése, amit csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!