Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrült anyám, hogy szülőfelü...

Megőrült anyám, hogy szülőfelügyelet kémprogramot rakatott a gépemre és bezavarodva lesték a másik szobából az öcsémmel, hogy mit csinálok?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Facebookot emiatt le is töröltem, mert belementek. Csinálták a screendhotokat róla. Teljesen beteg. Folyamatosan túrkál a cuccaimban, beképzeli, hogy drogozom, "iskola helyett csavarogsz és drogozol biztos". Meg biztos az utcasarkon "b...szatod magad rib...c". A buszon is megkérte az egyik csávót, hogy jelentgesse, mit csinálok.

Soha nem volt közöm drogokhoz és társaihoz, a barátnőimnek sem. Barátom sosem volt, hála kedves szüleimnek, de az ötvenes csávó csak kövessen és jelentgessen, nehogy fiúval beszéljek a buszmegállóban. De szerintem ez az eddigi legdurvább. Már azon gondolkodom, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, nehogy valami bajt hozzon a nyakamra, vagy tönkretegye az életemet a húzásaival.

2023. szept. 15. 09:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez igaz, nagyon sajnálom, hogy 23 évesen még itt tartasz és valódi lépéseket nem tettél.

Költözés, kapcsolatmegszakítás.

2023. szept. 15. 09:37
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi tart vissza a költözéstől? Amúgy én feljelenteném, mert ez, amit tesz, a személységi jogok durva megsértése.
2023. szept. 15. 09:41
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Amíg nem tudsz elköltözni, szedesd le kémprogramot. Anyádnak megmondhatod, hogy mivel elmúltál 18, ez bűncselekmény. Védd jelszóval a gépedet. Dolgozz az elköltözésen! (kell hozzá egy alaptőke és munkahely).
2023. szept. 15. 09:42
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Munkahely nem kell. Elég a pénz.
2023. szept. 15. 09:43
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

23 évesen milyen iskolába jársz még?

A Facebookot/számítógépet miért nem véded jelszóval?

Miért nem szakítod meg a kapcsolatot, ha ezek szerint lenne rá lehetőség?

2023. szept. 15. 09:43
 6/19 A kérdező kommentje:

Mindent fillért félre rakok.

Oka sincs ezt tenni, inkább nem tudom, miért érdeke kicsinálni.

Amúgy, ha számonkérem, vagy lecseszem, akkor hazudik és hazudik, akármit csinálsz, ha bizonyítékod van rá, akkor is. Illetve ordítozik, neki áll feljebb, játsza a sértődöttet. Nem lehet vele normálisan beszélni semmiről, inkább ezt tenné, mint a zaklatás, túrkálás, susmorgás, lehet célrevezetőbb lenne. Minden szava hazugság, rl sem hiszek neki semmit, úgyis hazudik, átver.

2023. szept. 15. 09:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan melót, ahol adnak szállást, aztán vissza se nézz többet.
2023. szept. 15. 10:20
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Kva gáz. Nekem apám 16 évesen nyomkövetőt rakott a telefonomra, azért, hogyha esetleg elhagynám, meglegyen, persze ez nem volt igaz, csak megtiltotta, hogy a barátomnál aludjak és ezen keresztül akarta nézni, hogy tényleg nem alszom-e nála. És azért tiltott el, mert nem akarta, hogy elvegye a szüzességemet bárki is.
2023. szept. 15. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez velem. Mentalis beteg vagyok, gyogyszereim egy dobozban vannak. Egyedul elek apammal, allandoan ordibal velem, azt hiszi o is hogy valamiben santikalok, neha szoszerint emlegeti hogy "nem tudom mi van abban a gyogyszeres dobozban de...". Ezert vettem egy lakatot es ha hallom hogy szedi szet odamegyek. En is mar huszon vagyok de sajnos a betegsegem miatt nem tudok elkoltozni, egyedul maradni, hosszutavon dolgozni. A mentalis betegsegem meg kb. szerinte nem is letezik.
2023. szept. 15. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
21%
Sztem szülői felügyeletet 18 éven aluliaknak lehet feltenni, én a 10 éves gyerekemnek tettem fel, hogy lássam, milyen alkalmazásokat telepít fel a telefonjára. Nem hinném hogy nagykorú személynél feltehető a Family link,ha csak nem úgy van megadva az email címed vagy a Google azonosítód, hogy a születési dátumod fals.
2023. szept. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!