Miért kell ekkora feneket keríteni annak, hogy "össze költözöm egy fiúval"? 21l
Koliban, szobatársként. A családom meg teljesen ki van, hogy mégis hogy tehetek ilyet, ez nem illik, meg ha egy pár vagyunk, akkor igenis mutassam be a srácot otthon.
Az igazat megvallva csak annyi a helyzet, hogy a srác a szaktársan, barátok vagyunk, de ennyi, nem kell többet belelátni, ő egyébként meleg. Október elején lesz megoldható a költözés, már le van fixálva. Annyi áll a háttérben egyébként, hogy őt eredetileg egy fős szobába rakták, amihez nincs külön konyha, ami neki probléma az ételérzékenységek miatt, engem meg olyan koliba raktak, ami tök messze van azoktól az épületektől, ahol az óráim vannak. Találtunk két csajt, akik benne lennének a cserében, az egyik pont jóban van az én szobatársaimmal, a másik meg tökre örülne, ha nem kéne senkivel egy szobában laknia. Tehát win-win, mind leadtuk a kérvényeket, el lett fogadva.
A családom meg teljesen ki van ezen, nem is azon, hogy költözöm, hanem a szobatársam miatt. Nyilván a tudtukra adtam, hogy mi van, mert azért egy tanévben egyszer megesik, hogy meglátogatnak, meg egyébként is kérdezték, hogy néhány cuccomat hogy-hogy nem vittem be, amit amúgy mindig szoktam, azon meg mit titkolják el, hogy az az indok, hogy kevésbé akarom magam szivatni a cuccok a-ból b-be hurcolászásávsl. Nem nagy ügy, csak a szülők kerítenek neki nagy feneket. Miért? Mire jó ez?
Ráadásul folyamatosan azt hallgatom, hogy örülnének, ha végre lenne párom, szóval ha azt feltételezik, hogy együtt vagyok a sráccal, de még nem akarom bemutatni, akkor logikusabb lenne, ha örülnének, vagy mi. :D
Blabla.
Nem azt nem kellett volna elmondani, hogy másik koliba költözöl, hanem a részleteket, hogy kivel költözöl.
Nem akarnak még unokát :D
Hogy a francba lehet valaki 7 éve kolis?
Megbuktál vagy mi? Ez már majdnem olyan mintha hajléktalanszállón élnél!
Nem zavar téged ez?
#13 Nálad bajok vannak szövegértés terén. Talán hülye vagy?
Alapból leírta a kérdező, hogy a 7 évből öt a gimi halál lazán összehozható bukás nélkül mondjuk egy nyelvi előkészítővel, vagy egy Arany János tehetséggondozó programmal. Az, hogy ez a hetedik éve kolisként az meg azt jelenti, hogy most másodéves egyetemen.
Sok egyetemista lakik koliban, mit kell ezen meglepődni? Sokkal olcsóbb, mint egy albérlet, még akkor is, ha csak szobát bérelne.
Nem tudom amúgy milyen csövesszállókaz ismersz, de azoknak köze nincs egy kollégiumhoz. A két fős szoba, saját mini konyhával nem egy hajléktalanszálló kategória.
Egyébként szerintem is teljesen érthető, hogy szólt a kérdező a költözésről.
1. Anyagilag támogatják a szülők. Az a korrekt, ha a költözéssel nőttek az állandó fix kiadásai, akkor szól róla. Itt pedig nőtt.
2. Máshonnan kell kiköltöznie. Ha segítenek a szülők, akkor azért elég abszurd, hogy október elejétől a nyári kiköltözésig egy kva szót nem szól arról, miközben kapcsolatot tart a szülőkkel, hogy am máshol lakik.
Az meg egy beszélgetés velejárója, hogy megkérdezik kivel, nyilván megmondod, nem pedig közlöd, hogy höö semmi kőőzőőd hózá.
Nem tudom hol él az és milyen emberi kapcsolatokat működtet az, aki szerint ezt nem kell elmondani, se a költözést, se azt, hogy kivel.
#13 Miért élne hajléktalanszállón
5 év gimi + 2 év egyetem =7 év. Matekkal mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!