Miért kell ekkora feneket keríteni annak, hogy "össze költözöm egy fiúval"? 21l
Koliban, szobatársként. A családom meg teljesen ki van, hogy mégis hogy tehetek ilyet, ez nem illik, meg ha egy pár vagyunk, akkor igenis mutassam be a srácot otthon.
Az igazat megvallva csak annyi a helyzet, hogy a srác a szaktársan, barátok vagyunk, de ennyi, nem kell többet belelátni, ő egyébként meleg. Október elején lesz megoldható a költözés, már le van fixálva. Annyi áll a háttérben egyébként, hogy őt eredetileg egy fős szobába rakták, amihez nincs külön konyha, ami neki probléma az ételérzékenységek miatt, engem meg olyan koliba raktak, ami tök messze van azoktól az épületektől, ahol az óráim vannak. Találtunk két csajt, akik benne lennének a cserében, az egyik pont jóban van az én szobatársaimmal, a másik meg tökre örülne, ha nem kéne senkivel egy szobában laknia. Tehát win-win, mind leadtuk a kérvényeket, el lett fogadva.
A családom meg teljesen ki van ezen, nem is azon, hogy költözöm, hanem a szobatársam miatt. Nyilván a tudtukra adtam, hogy mi van, mert azért egy tanévben egyszer megesik, hogy meglátogatnak, meg egyébként is kérdezték, hogy néhány cuccomat hogy-hogy nem vittem be, amit amúgy mindig szoktam, azon meg mit titkolják el, hogy az az indok, hogy kevésbé akarom magam szivatni a cuccok a-ból b-be hurcolászásávsl. Nem nagy ügy, csak a szülők kerítenek neki nagy feneket. Miért? Mire jó ez?
Ráadásul folyamatosan azt hallgatom, hogy örülnének, ha végre lenne párom, szóval ha azt feltételezik, hogy együtt vagyok a sráccal, de még nem akarom bemutatni, akkor logikusabb lenne, ha örülnének, vagy mi. :D
Dupla kiakadás, miazhogymeleg (a kormánypropaganda sokat tesz ellenük), ha meg mégsem meleg, akkor meg jujjmitfognakszólni.
Nem kell vele extrán törődni, te elmondtad mi a helyzet.
Immáron hetedik éve leszek kolis(ebből 5 év gimi volt), nem most váltam le ilyen szinten, hogy ez borzolja az idegeiket. Simán gondolhatnák, hogy korábban csináltam dolgokat, mert legyünk realiták, ott a lehetőség bőőven. :D
A srácról nem tudják amúgy, hogy meleg. Lényegtelen infó szerintem. Főleg, hogy elleneznék, hogy meleg emberekkel barátkozzak. :D
Szülőként mondom, meg volt egyetemistaként: nem kellett volna elmondani. Ha nem tudsz valamit minden részletében elmondani, akkor ne mondd el félig. Semmi értelme.
Olyan ez, mintha direkt akarnád őket "pilgárpukkasztani", holott ahhoz nyuszi vagy, hogy teljesen kitálalj.
"Huhu anyu egy fiúval lakok együtt!", de azt már nem mondom meg, hogy az a fiú semmivel nem más, mintha egy lánnyal laknêk együtt....
Gimis koromban megtudták egy akkori barátomról, hogy meleg, és azon ment a hiszti, hogy miért barátkozok ilyen "gusztustalan" emberekkel. Ezekután bocs, de a homofób szülőknek nem emlegetem, hogy egy barátom, meleg. Egyébként meg semmi közük hozzá. Miért kéne tudniuk egy számukra idegen ember preferenciáiról?
Egyébként meg indokolt volt elmondani. 1. Ritkán járok haza, megesik, hogy meglátogatnak. Ha mégsem a kolihoz jönnek, akkor is legkésőbb kiköltözéskor elég feltűnő, hogy nem ahhoz a kolihoz jönnek, ahová beköltöztem, hanem máshová. Azért rendszeres kapcsolattartáskor csak megemlíted, hogy máshová költöztél. 2. Anyagiak. Bár dolgozom, nem vagyok teljesen önellátó, a szüleim is támogatnak. Ha van egy havi fix kiadásom, ami minden hónapban ugyanannyi kell, hogy legyen, azt nyilvánvalóan tudatom, ha változik. A kolidíj is ilyen. A költözéssel változott az ára, nem minden kolianak minden típusú férőhelye kerül ugyanannyiba. Ahová költöztem az egy tizessel drágább. Úgy gondolom, hogy mivel anyagilag függésben vagyok, úgy a korrekt, hogy szólok erről, függetlenül attól, hogy erre ők változtatnak-e a támogatás mértékén.
Ha meg már szóba jön a költözés, akkor csak dumálunk róla, ilyen emberi dolog megkérdezni, hogy nahát, miért, kivel, mikor, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!