Aki fiatalon költözött el, hogyan élte meg?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nemsokára elég messzire költözöm az otthonomtól. Mivel nagyon jó a kapcsolatom a családommal, még nem tudom, hogyan fogom megélni a hiányukat, kicsit félek tőle2023. máj. 23. 19:50
2/9 anonim válasza:
19 évesen költöztem el, de már 14 évesen is koleszos voltam, szóval annyira nem voltam anyámék seggében előtte sem.
Nagyon jót tett nekem a változás mindenféle téren.
3/9 anonim válasza:
Én 15 évesen költöztem le szegedre, Gyömrőről.Előszőr furcsa volt a koleszba sőt ijesztő de később megszoktam és tök király lett
4/9 anonim válasza:
21 évesen költöztem el. Nekem felüdülés volt.
6/9 anonim válasza:
21 évesen. VÉGRE szabadság :D Sohasem klöltöznék haza.
7/9 anonim válasza:
18 évesen. Soha nem költöznék vissza.
8/9 anonim válasza:
18 évesen rögtön amint a szakmai bizonyítván megvolt rá 1 hétre már jöttem ki Angliába nővéremhez 1 nyárra mondván tanulom a nyelvet és pihenek egy kicsit . Végül kaptam a szakmámban egy jó lehetőséget és hàt az az egy nyàr ki lett tolva 6 éve élek itt kint már állampolgár vagyok és nem tervezek haza költözni évente 2x 1 hét elég nem a családom miatt imádom a szüleinket csak az országunk nem egy élhető ország
9/9 anonim válasza:
18 évesen Budapestről Szegedre költöztem az egyetem miatt, mist is ugyanígy tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!