Mit csinálnál, ha az egyik legjobb barátodra, aki nagyon közel áll a szívedhez, apád azt mondaná minden különösebb ok nélkül, hogy "nyomorult hülyéje"?
Ha apád semmit nem tudna az illetöröl, csak annyit, hogy kétezik, garantáltan nem mondana ilyet.
Valamit csak meséltél róla, ami alapján véleményt mondott.
Amíg az elözményeket letitkolod, addig értelmetlen dolog válaszolni, mert nem lehet releváns.
Élő ember nem hiszi el neked, hogy apád csak úgy a semmiből mondta ezt egy emberről akit nem ismer. Mikor valaki ennyire titkolja az előzményeket, akkor azért legtöbbször ki szokott derülni, hogy mégsem annyira ok nélkül történtek a dolgok.
De mindegy, a te dolgod. Ha volt oka, ha nem, nem kell vele foglalkozni és kész.
Hülye, oszt ennyi.
Az én apám is egy előítéletes idióta volt.
Attól függ, mennyi idősek vagytok. Nekem kamaszként volt egy borzasztó barátnőm, így visszagondolva nem tudom, miért voltunk annyira jóban, szemét volt, kihasznált és akkor lettem eltiltva tőle, mikor lopott tőlünk.
Nekem ezek akkor nem jöttek le, a lopásra is igyekeztem más magyarázatot találni, de visszagondolva nyilvánvaló minden.
Apám nagyon utálta, nem mondott rá rosszat, de tudtam, hogy utálja. Anyám próbált vele kedves lenni, de ő se szerette, ha vele lógtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!