Szoktatok olyat csinálni, hogy csak ültök a szobában, vagy fel-alá járkáltok és össze-vissza káromkodtok, szidtok mindent és mindenkit mindenféle különösebb ok nélkül ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 17:53
A kérdező szavazást indított:
minden nap ezt csinálom
sosem csináltam még
ezentúl csak ezt fogom csinálni
igen
nem
igenis
nemis
jogilag szoktam
41 szavazat
2/14 anonim válasza:
Sose csináltam ilyet és bolondnak gondolnám azt, aki ezt csinálja.
3/14 anonim válasza:
Ok nélkül nem, mert mindig akad valami/valaki, ami/aki felb'ssza az agyamat.
4/14 anonim válasza:
Aki ok nélkül csinálja ezt, az kettyós, diliházban a helye.
5/14 anonim válasza:
Kimenőt kapott a pszichiátriáról.
7/14 anonim válasza:
Sosem csináltam ilyent, és nagyon nem hinném, hogy erre most szoknék rá. Pláne ok nélkül.
9/14 anonim válasza:
Általában a káromkodás önmagában elegendő, ha felbosszant valami vagy valaki.
De sajnos 2019-20-ban, de inkább 19-ben a karrierváltásom kapcsán volt olyan időszak, hogy olyan ideges voltam sok dolog miatt, hogy szétvertem dolgokat és úgy bek...rtam ajtókat otthon, hogy ott a mai napig repedezett (szerencsére tök mindegy, eleve felújítandó kinézetűek ezek).
10/14 anonim válasza:
Akkor karomkodom halkan egyedul, ha valami helyzetet iszonyu kinosnak erzek, vagy tehetetlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!