Van gond azzal ha egy 31 éves fiú néha az anyjával alszik ?
Pl nincs ott a barátnő és valami okból az anyja lakásában kell aludnia. Tehát külön élnek.
De egy ágyban alszanak ilyenkor.
Lenne máshol hely.
Nem egyszeri eset.
Volt egy pasim, ő is együtt aludt az anyjával. Kérdeztem miért? Nem tudott rá választ adni. Összeköltözni nem akart, ugyan, hát az pénzbe kerül!
Én külön költöztem a szüleimtől albérletbe. Nem jött velem. Egy darabig még vegetáltunk aztán vége lett.
Szakíts te is. Ne pazarold az időd!
Nekem is volt ilyen párom. Eleinte semmi gond nem volt, csak nekem az volt a furcsa hogy soha sem vitt haza magához, és hozzám sem jött soha úgy hogy együtt töltsük az éjszakát. Nekem az volt nagyon furcsa amikor este mindig haza kellett mennie és mindig béna kifogásokkal jött hogy másnap munka van aludnia kell, meg van 1-2 dolga amit meg akar csinálni. Akkor kezdett engem ez nagyon zavarni amikor egyre többször jött ezzel, és soha sem akarta hogy vele tartsak.
Aztán egyszer csak rábeszéltem erre és átvitt magához. Érdekes módon akkor anyukája nem volt otthon szerintem ezért is bátorodott fel. Aztán amikor bementem a hálószobájába akkor szembesültem azzal hogy ott vannak gondok. Kettő nagy ágy volt bent külön külön beágyazva meg minden. Akkor feltettem a kérdést hogy az minek van ott? és akkor elmondta hogy az anyja szokott ott aludni, de elutazott a testvéréhez így pár napig nem lesz otthon. Mondtam hogy oké, de kérdeztem hogy miért alszanak egy szobába? Akkor azt felelte hogy fél a sötétben egyedül aludni. Én akkor úgy megálltam hirtelen és megkérdeztem hogy most ezt komolyan mondta vagy csak hülyéskedik? Voltak ilyen hülyéskedős dolgai ezért nem hittem el elsőre hogy most ez mi volt, de akkor full komolyan mondta hogy ez van. Mondtam oké, de feltettem neki a kérdést hogy az anyukája közel 60 évesen miért fél a sötétben egyedül? Erre azt felelte hogy "Nem az anyukám fél hanem én"... Akkor végképp sokkot kaptam, nem hittem neki mert már ismertem annyira hogy képes kegyetlen idióta dolgokkal viccelődni és simán kinéztem azt is hogy képes volt még úgy berendezni a szobát hogy hihető legyen a dolog. Nagyin furcsa egy ember de kegyetlen jó szándékú, ezért is jöttem vele össze akkor. Akkor elmondta hogy azért hívott át engem mert így nem lesz egyedül és nem fog félni...
Totál ki voltam de akkor ezt a dolgot próbáltam úgy felfogni mint ha ki sem mondta volna. Aztán amikor az anyukája hazaérkezett be lettem mutatva és mondta az anyukája hogy örül annak hogy végre a fiacskája talált valakit, így Ő végre kiköltözhet a szobájából és nem fog 34 éves létére fosni mint egy pelenkás.... Na akkor dobtam egy hátast, ettől a dumától. Aztán megkérdeztem hogy ez most komoly vagy mi? Elmondta hogy nagyon is, tudja hogy a fia szeret viccelődni még a létező legdurvább hülyeségekkel is, mert ilyen kissé kattant e téren, de higgyem el hogy Ő ilyen. Meg a volt barátnője mégis csak elviselte 10 évig úgy hogy ilyen a fia, ezért is haragszik rá hogy dobta a csajt mert neki vissza kellett költöznie a szobájába és már nagyon elege van abból hogy ilyen gyereke van aki egy félős óvodás.... felnőtt férfi létére.
Aztán akkor mesélt még dolgokat amiket el sem akartam hinni, nagyon kiábrándultam belőle, ezekről nem szívesen írok mert nagyon furák és még a mai napig le vagyok döbbenve. Aztán mondtam a srácnak hogy ne haragudjon de nekem ez így nem pálya, mi lesz ha apa lesz? Milyen példát fog mutatni a gyerekeinek? Mondtam neki hogy keressen fel egy orvost vagy valamit okozzon magával, meg anyukájának is mondtam hogy valamit találjanak ki mert ez nagyon beteg. Aztán fogtam a cuccomat és elmentem onnan. 2 napig nem tudtam aludni mert le is döbbentem a dolgokon meg baromi lelkiismeret furdalásom volt hogy ennyivel véget ért az a pici párkapcsolat. Nagyon kedveltem őt már kezdtem megszeretni, éreztem hogy komoly kapcsolat lesz de ez a dolog mindent keresztbe vágott.
Nem tudom hogy a te esetedben mivan meg hogyan van, de azt javaslom hogy vagy keressetek az ilyen problémára megoldást, vagy engedd el ezt az egészet és keressél mást mert ez egy időpocsékolás.
Az azért már gázos szitu.
Huszonévesen egyszer bejött a szobámba egy egér. Olyan parába lettem, hogy átmentem az öcsémhez, hogy had aludjak nála. Rendes francia ágya volt. Úgy kiakadt, hogy hogy gondolom. Először nem is értettem. Aztán mondja, hülye vagy, éjjel véletlenül rád fordulok, azt hiszem a csajom vagy vagy valami. Nekem ez meg sem fordult a fejemben, meg az egér miatt gondolkodni se tudtam, de amúgy egyből éreztem, hogy ez rohadt kínos lenne. Úgyhogy volt egy sátrunk, kimentem az udvarra inkább. Szerencsére alkalmas volt az idő rá.
"éjjel véletlenül rád fordulok, azt hiszem a csajom vagy vagy valami"
Ez nekem elég nyomi magyarázat.
Értem. Köszi a válaszokat.
Próbálok minél több nézőpontot összegyűjteni. Tudom , hogy minden család más. De miután ez azzal párosul , hogy anyuka kitalálja , hogy a barátnő nem is dolgozik hanem más pasikkal fekszik le összevissza. És egész nap csak kóricál..kutakodik , követeli a facebook ismerőseit , és felhivogatja a munkaadóját..
Akkor az már nagy baj. Ezt én is tudom. De a fiú annyit mond erre ilyen az anyám.
Anyuka telefonba arról beszél így úgy nézik a pasik..a fiának.
Hogy lehetne ráébreszteni a fiút , hogy ez átlépi a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!