Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viselnétek, ha mióta...

Hogyan viselnétek, ha mióta az eszem tudom utál a családotok és a testvéretek a kedvenc, mert ő fiú?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 20:31
1 2
 11/15 Darius- ***** válasza:
40%
Nem a testvér hibás, az sem biztos utálnak, inkább az van jobban szeretik őt nem biztos amiatt, mert fiú. Nekem mindegy volt lány vagy fiú születik. Legtöbben nem nemhez kötik a gyerekek megítélését, hanem tettekhez inkább. Én nem vergődnék bizonyítani. Ezért egy jó szülő eltitkolja a megkülönböztetést.
2023. szept. 4. 03:49
 12/15 Darius- ***** válasza:
53%
11-Több anyát hallottam, hogy lányt akart előre. Apák inkább fiút. Lehet azért, mert azonos neműt mindenki könnyebben nevel. De az is lehet nincs igazam, ugyanis mindenki mást tapasztal.
2023. szept. 4. 03:56
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk is a bátyám a minden. Mindigis így volt. Mikor kezdtünk felnőni, házasság, ház, akkor anyagiakban is durván megmutatkozott ez.

Akkor zavart, de már inkább büszke vagyok magamra hogy nekem egyedül sikerült minden sikeremet elérni. Örülök hogy nekem nem járnak minden nap a nyakamra mint a testvéremnek. Ami egyedül bosszant benne, hogy az unokák terén is ez mutatkozik meg sajnos. Az övé a minden, az enyém egy senki.

Sajnálom, hogy a gyermekemnek is át kell élnie azt mint nekem anno. Igaz próbálom minnél jobban megóvni ettől és ritkán találkozunk anyámmal.

De a tesómmal és a gyerkőcével mindigis jóban voltunk, imádjuk egymást. Nem ő tehet arról hogy anyám hozzá állása milyen.

Bele törődtem, elfogadtam. Inkább alrébb vonulok ha ilyen történik.

Nincs szükségem felnőttként is pátyolgatásra.

2023. szept. 4. 09:48
 14/15 Metionin ***** válasza:
82%
Én lelépnék a fenébe és az imádott tesó majd rendezi őket ha megöregszenek.
2023. szept. 4. 10:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Egyébként nálunk a tesóm direkt élvezi, hogy ő a kiskedbenc, össze vannak stimmelve anyucival. Például közösen kutatnak a cuccaimban, közösen kémprogramozzák be a gépemet... Őt meg kinevelték erre, nemhogy leb..ták volna. Odáig fajult, hogy mindenben hazudnak és negpróbálnnak engem tönkretenni. Talán pici aranyos kisfiába szerelmes, pedig ő az, aki hazudik neki, aki lop tőle, aki lenyúlja.

Most már olyan szintig fajult, hogy ezt nem lehet tűrni. Anyám teljesen beteg, ha tehetné meg is ölne engem. Meg teljes mértékben elegem van, hogy folyamatosan hazudnak nekem, ezt nem lehet bírni. Bárcsak előbb tettem volna valamit, hogy elhúzhassak ebből a rettenetes környezetből. Ilyen szinten kiskedvencet tartani.

2023. szept. 4. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!