Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimnek igaza van, hogy...

Szüleimnek igaza van, hogy engedjen ezt el? 16./F

Figyelt kérdés

Utolsó szombaton amikor még lehetett megnyomtunk a barátokkal egy utolsó bulit mielőtt megkezdődött volna a suli.

Én 2 óra körül elindultam haza mert rosszul lettem.

Amikor az utcánkba voltam már ilyen 3:30 körül a semmiből előugrottak ketten az egyik lefújt a másik meg hátulról kirúgta lábam.

Ameddig ilyen állapotba voltam gyorsan leszakították az övtáskámat és elrohantak.

Benne volt az övtáskámban sajnos mindenem.

Diák,személyi,lakcím,kulcs meg pénz.

Egyedül a telefonom nem mert érdekes módon a zsebeim nem figyelték csak az övtáskámat leszakították és rohantak nem időztek el velem sokat meg gondolom azthitték abba van mindenem vagy mit tudom én ha azt is ellopják akkor bemérjük és megtaláljuk őket.

Ilyen állapotban gyalogoltam haza még egy jó 100 métert.

Kénytelen voltam telefonálni a szüleimnek kulcs hiányában, hogy nyissanak nekem ajtót.

Én nagyon a rendőrségre akarok menni de a szüleim azt mondják, hogy semmi értelme csak felesleges időpazarlás.

Súlyos sérülésem nincs (a szemem már rendben van a lábrúgrás nyoma egy kicsit látszik de az is halványodik és az esésben se lett szerencsére az ottani fájdalmakon kívül semmi bajom szóval így orvoshoz se mentem azért nem fogok elmenni egy dokihoz, hogy megmondja, hogy kenegessem itt ott ahol még látszódik az rúgás valami hülyeséggel amit vény nélkül is lehet kapni)

Szerintük azért időpazarlás mert nincs itt semmilyen biztonsági kamera ez nem a belváros illetve mivel az egész éjjel volt és olyan hirtelen történt, hogy én sem tudom megmondani, hogy hogy néztek ki,és semmilyen tanúnk se lenne mert ilyen időben az emberek alszanak.

Azt mondják, hogy annyi lenne ha feljelentést tennénk, hogy kijönnének és megkérdeznék a szomszédokat, hogy láttak e valamit a szomszédok megmondják, hogy nem láttak nem hallottak semmit mert 3:30-kor ő aludt és utána meg lezárnák az ügyet mert nincs semmi amin el lehetne indulni.

És még le is csesztek, hogy adtak nekem 20 ezret a bulira meg én is hozzáadtam magamnak ehhez egy 20-ast amit diákmelóztam tehát 40 ezer forint volt nálam abból maradt 20 mikor elindultam haza és, hogy mi a francért éjszakai járatozom amikor rosszul vagyok ha van annyi pénzem, hogy kényelmesen gyorsabban hazajövök egy taxival.

2023. szept. 3. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes szüleid vannak... Az én szüleim annak idején egyből szaladtak volna a rendőrségre!

Ma már azért gyakran elkapják a piti tolvajokat is!

2023. szept. 4. 07:04
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Tegyel feljelentest. En mindig olvasom a police.hu es mindig elkapjak a tolvajokat. Ma mar mindenhol kamera van pillnatok alatt lenyomozzak.
2023. szept. 4. 07:59
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Tegyél feljelentést, ez alap.

Max semmi sem történik, de legalább nyoma lesz, a szüleid meg mulyuljanak ha ennyire ostobák, már bocs.

2023. szept. 4. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Már csak azért is ajánlott feljelentést tenni, mert az irataid is ellopták, be kell jelenteni a rendőrségen, nehogy visszaéljenek vele. Másrészt az ilyenek tipikusan rendszeresen követnek el hasonló bűncselekményeket, tipikusan egy környéken: minél több bejelentés érkezik, annál több infója lesz a rendőrségnak, annál nagoybb eséllyel kapják el.
2023. szept. 4. 12:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Na hát események vannak.

A kérdés után másnap suli után végül úgy döntöttem, hogy egyedül bemegyek és megtettem a feljelentést.

Már csak azért is mert amit az utolsó mondott az iratait eltűnése miatt is érdemes ezt megtenni, hogy legyen valami nyoma.

Volt egy kis helyszínelés itt ott kérdezték, hogy honnan indultam haza nálunk is megkérdezték a szomszédokat de ők nem láttak semmit meg nem is hallottak semmit (éjjel háromkor persze csoda lett volna ha valaki látott is volna valamit).

Sajnos mivel magán a környéken sincs kamera nem csak az utcánkban ezért nem igazán tudtak miből kiindulni már csak azért sem mert erről a környékről nem is érkezett bejelentés hasonlóról szóval még valami összefüggést se tudtak hozni szóval az ügy sajnos jó eséllyel ennyiben fog maradni.

Aztán, hogy mi lesz később azt nem tudom de az irataim eltűnéséről legalább van nyom

2023. szept. 6. 23:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Legalább akkor van valami. Lehet a tolvaj mégis visszaadja, vagy feladja magát, ami szintén csoda lenne, de hátha.
2023. szept. 7. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!