11/16 anonim válasza:
A szülő feltétlenül maga elé rakja mindig a gyermekét, önös érdekek nem lehetnek egy szülőnél a gyermekkel szemben - ez nettó f...ág, már bocs. Meg úgy az egész, amit idehánytál :D
12/16 anonim válasza:
A 6-os vagy beteg agyilag, vagy leragadt valamilyen szirupos, ostoba mesénél.
Amiket összehordott, az gyakorlatilag egy az egyben értelmetlen hülyeség.
13/16 Metionin válasza:
Biológiailag szülő az, aki utódot hoz létre. Társadalmilag aki gyereket nevel, gondoz vagy ezt múlt időben tette (ugye akinek felnőttek a gyerekei, ő attól még szülő marad, hogy már nem kell gondoznia a gyerekeit).
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, én arra lennék kíváncsi hogy mitől igazi szülő a szülő, hogy kell viselkednie és mik a kötelezettségei de mégis mitől válik igazán azzá a kötelezettségek kívül hagyva.
2023. aug. 30. 12:51
15/16 anonim válasza:
Van bilogia szulo es jogi szulo. A ketto nem feltetlen ugyanaz.
A bilogiai szulo az aki nemzette a gyereket.
A jogi szulo meg az akit jog szulonek vagy gondviselonek nevez. Aki nem feltetlen a bilogiai szulok.
16/16 anonim válasza:
#7 Gyerekről beszéltem, természetesen. Leírom a szülő-gyerek viszonyt hogy látom helyesnek és Te egyből azzal jössz, hogy felnőttként a szülő... Értem és megértem, hogy neked van valami rossz élményed, traumád a szüleiddel már felnőttkorból... értem, hogy próbáltak a szüleid téged felnőttként is irányítani, de Te felnőtt vagy, és felnőtt emberként ez a Te hibád, hogy ezt megteszik veled, nem a szüleidé! Alapjáraton úgy gondolom nem erre irányult a kérdés, hanem szülő-gyerek viszonyra, ahol a gyerek az gyermekkorú csak elvitt a saját rossz élményed, ha nem vitt volna el, valószínűleg értetted volna, hogy gyerekkorról van szó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!