Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám miért ilyen gátlástala...

Az apám miért ilyen gátlástalan? Reggelizek, erre már korán reggel malac módjára büfög, befingott az asztalnál is, és olyan büdös volt, majd ment a wc-re tovább durrogtatni és büdösíteni.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy lehet ennyire undorító valaki. Jó, szeretem, az apám, de lehetne rá tekintettel, hogy a másik eszik! Anyám fel se veszi, nem értem, hogy ez neki természetes? Ha nekem a barátom ezt tenné, azonnal ott hagynám az asztalnál és megmondanám neki, hogy ez, főleg ha gyerekünk lenne, undorító dolog.

Máshol hogy kezelik az ilyet? Van hasonló eset vagy volt már?

17/L

2023. aug. 28. 11:44
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
19%
Azt elfelejtettem leírni, hogy a böfögéssel-fingással a vendégségben is kimutatom hogy én vagyok a domináns hím !
2023. szept. 3. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!