Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám miért ilyen gátlástala...

Az apám miért ilyen gátlástalan? Reggelizek, erre már korán reggel malac módjára büfög, befingott az asztalnál is, és olyan büdös volt, majd ment a wc-re tovább durrogtatni és büdösíteni.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy lehet ennyire undorító valaki. Jó, szeretem, az apám, de lehetne rá tekintettel, hogy a másik eszik! Anyám fel se veszi, nem értem, hogy ez neki természetes? Ha nekem a barátom ezt tenné, azonnal ott hagynám az asztalnál és megmondanám neki, hogy ez, főleg ha gyerekünk lenne, undorító dolog.

Máshol hogy kezelik az ilyet? Van hasonló eset vagy volt már?

17/L

2023. aug. 28. 11:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

Értelek te itt szleng miatt prolizol ebből látszik nem vagy egy éles kés a fiókban.

További jó prolizást.

2023. aug. 28. 13:32
 22/31 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől skacok 🤔🤔🤔
2023. aug. 28. 13:37
 23/31 anonim ***** válasza:
16%

"Értelek te itt szleng miatt prolizol ebből látszik nem vagy egy éles kés a fiókban."

Akkor te pedig a fakanál vagy a késtartóban, mivel nem írtam semmit a szlengről.😁

Ha valaki a saját anyanyelvét nem tudja az nem szleng, hanem iskolázatlanság. A film címe "Üvegtigris", nagybetűvel és egybe.

2023. aug. 28. 13:40
 24/31 anonim ***** válasza:
65%

És én akkor még azt is hozzáteszem, hogy az Üvegtigris, a rendszerváltás és a vesszők használatát, vagyis a helyesírást még általános iskolában megtanítják ( persze konkrétan itt nem arra gondolok, hogy az Üvegtigrist az iskolában meg kell tanulni leírni ). De úgy néz ki, művészeti végzettségnél nem elvárt dolog a jó helyesírás.

Azt viszont a szüleidnek kellett volna megtanítaniuk, hogy senkit sem a foglalkozásuk vagy az öltözködésük ( jelen esetben az imádott fecske gyatyád ) alapján kell megítélni.

És a témával kapcsolatban is hogy írjak, asztalnál étkezés közben szerintem is gusztustalan a böfögés, fingás.

2023. aug. 28. 13:55
 25/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is gusztustalan az asztalnal. Mashol is, ha engem kerdeztek, kivetel ezalol a wc/furdoszoba.
2023. aug. 28. 14:36
 26/31 anonim ***** válasza:
89%

"Pont nem izgat, hogy írják."

Ezzel azt ismered be, hogy taníthatatlan vagy. :)

Az nagyobb baj, mint ha az ember nem tud valamit. Senki sem tökéletes, de mindenki tanulhat.

2023. aug. 28. 16:52
 27/31 anonim ***** válasza:
74%

Kövezzetek meg, az ilyen nem ember, hanem rohadt undorító állat.

Nekem egy munkatársam ilyen. Segédmunkásból előléptetett "karbantartó" lett ami azt jelenti, hogy ott ül velünk az irodában. Egész nap turházik, böfög, fingik, trombitálva fújja az orrát, üvöltve tüsszög mint egy állat.

2023. aug. 28. 21:03
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindenkitől elhet elvárni az illemet sajna.
2023. aug. 28. 22:38
 29/31 anonim ***** válasza:
72%
Apád egy tahó, ennyit erről.
2023. aug. 29. 09:34
 30/31 anonim válasza:
18%

Azt csinál, amit akar . Ha valami nem tetszik költözz el elvégre te laksz nála nem pedig fordítva .

Jóhogy nem akarod megmondani neki, hogy a saját házában mit csináljon mert te finnyás vagy .

Én még vendégségben is simán böfögök, fingok az asztalnál mert egy állat vagyok .

Sőt, ha wc-re megyek utána meg szoktam mutatni a kezemmel, hogy mekkorát kultam . Fingás-böfögés utána meg jó nagyokat visítok rajta, hogy mekkora mocskos állat is vagyok . Ilyen az élet .

2023. szept. 3. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!