Az apám miért ilyen gátlástalan? Reggelizek, erre már korán reggel malac módjára büfög, befingott az asztalnál is, és olyan büdös volt, majd ment a wc-re tovább durrogtatni és büdösíteni.
Egyszerűen nem értem hogy lehet ennyire undorító valaki. Jó, szeretem, az apám, de lehetne rá tekintettel, hogy a másik eszik! Anyám fel se veszi, nem értem, hogy ez neki természetes? Ha nekem a barátom ezt tenné, azonnal ott hagynám az asztalnál és megmondanám neki, hogy ez, főleg ha gyerekünk lenne, undorító dolog.
Máshol hogy kezelik az ilyet? Van hasonló eset vagy volt már?
17/L
Asztalnál ugyan nem fingik az apám, de máshol tud durrogtatni rendesen.
Volt hogy mikor ettem akkor ment wcre ès hallottam mindent, de ezen annyira nem buktam ki.
Tipikus megkeseredett magyar viselkedés....
Tiszta szégyen, apád egy proli, tahó paraszt. Igazi retardált!
Az meg aki írta, hogy "otthon van,nem?" Hát barátom neked is gratulálok.....
Apád az a fajta tirpák proli lehet aki fecske gatyában ül a fotelben, sörrel a gyárimelós mancsaival, szénporos kézzel és nyitott szájjal röhög az üveg tigrisen.....
Én vagyok a bunkó?!? Olvastad a feltett kérdést? Na barátom, ha én bunkó vagyok, akkor minden amit leírtam jellemzi a kérdező apját, és még finoman is fogalmaztam...
Kedves #4 gratulalhatsz is, te Isten barna. baromira orulhetsz, hogy így odamondtad, apám meghalt, mielőtt megszulettem volna.
Kicsit sportolnod kéne, hogy levezesd ezt a csöpp frusztrációt, ami benned van. Gondolom te a wc-n sem fingasz, sőt büdös sem szokott lenni a műved, te tapló paraszt
Haver! A kérdezőnek írtam a 4-es hozzászólásomban.
Ez az egy mondat ami nem a kérdezőnek szól:
"Az meg aki írta, hogy "otthon van,nem?" Hát barátom neked is gratulálok....."
Úgyhogy nyugodj le szépen, mert nem nekem vannak frusztrációim 😓😓😓😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!