Szülőként mit szólnátok hozzá, ha a fiatok egy fiatalabb nővel lenne együtt?
Nem szólnék bele a dolgokba.
2 variáció van:
1. Pár szex után kimerül a kapcsolat.
2. A lány hamarabb fog érni, és a srácnak is jót fog tenni h valakiről gondoskodhat.
És x évig boldog párkapcsolatban fognak lenni.
15 éves NŐT? Az még KISLÁNY, és szólnék a gyerek szüleinek, hogy mi a helyzet.
Legalábbis ha az én kislányomat krogatná egy 25 éves lúzer, nagyon hamar tudni akarnék róla.
Elgondolkodnék azon mit rontottam el!
Ha egy 15 éves lánykát hazahoz bemutatásra az már nagyon durva 😱 Mert akkor komolyan gondolják. Ami baj!
Pont ilyesmi történt meg a párom ismerősével... 25 évesen egy 14 éves kislánnyal jött össze, aki még általánosba járt.
Nagyon-nagyon-nagyon gáz volt, én már azon kiakadtam hogy senki nem jelzi a pasinak hogy mennyire? Volt/van valami stikk a fejében, és ő is pontosan azokat mondogatta amit ilyenkor szoktak (jó, de ő sokkal érettebb a koránál, nem tud a kortársaival szót érteni, ők "lélekben egyek"...) Párszor jeleztem hogy ez nagyon nincs rendben, de süket fülek.
Végtelenül megkönnyebbültem, amikor a kislány végre kidobta, és ahogy hallom, azóta leszbikusnak vallja magát. Ezen azóta is vinnyogok. A pasi meg szigli, és továbbra is a 10-13 évvel fiatalabbakat környékezi, kevés sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!