Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha megtudnád...

Hogyan reagálnál, ha megtudnád, hogy az 50-es éveiben járó anyukád felnőtt filmezésbe kezdett?

Figyelt kérdés
Férfiakkal, nőkkel, a jelenetek a netről letölthetők lennének. Lenne fiókja, követői.

2023. aug. 23. 19:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
14: ez jó
2023. aug. 24. 09:21
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

"öreg lettem, kellett a pénz"?

Egyébként, mit tudnék reagálni? Legalább nem a (tetszőlegesen kitöltendő) pártra szavaz.

2023. aug. 24. 11:49
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

"Jahh aztán szépen éhendöglenél. Azt ne hidd hogy a nőknek az OF az valami biztos jövedelemforrás"

Mielőtt böfögsz, légyszíves olvasd végig az egész kommentet és ne csak részleteket ragadj ki. Köszönöm.

2023. aug. 24. 13:27
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

"99%-nak arra nem elég hogy a megélhetését biztosítsa"

Nem kell, hogy megéljen belőle. Elég ha zéró energiabefektetéssel megvan a havi zsebpénz.

2023. aug. 24. 13:30
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Aki normális, szerető családban nőtt fel, és normális értékrendje van, az nem prostituálja magát se IRL, sem online. Sem fiatalon, sem idősen.

Ha az anyám lenne, vagy más rokonom, elkerülném őt attól fogva, nem szeretném, ha ilyen emberekhez lenne közöm, akik ebben semmi rosszat nem látnak.

2023. aug. 25. 15:02
 26/27 anonim ***** válasza:
89%
25, normális értékrendű családban nőttem fel, de mikor az x. állásinterjú után is elutasítást kaptam, ugyan nem vagyok büszke rá, de egy fél évig webcam modellkedtem
2023. aug. 25. 15:15
 27/27 anonim ***** válasza:
70%
Büszke lennék, hogy ilyen jól tartja magát.
2023. aug. 25. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!