Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akarminek örülök, elveszi a...

Akarminek örülök, elveszi a kedvem apám...miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Most is épp a sírás kerülget, mert végre eljutunk egy szuper helyre nyaralni a párommal, amire egy éve gyűjtögettünk. Végtelenül vártam, hogy végre eljöjjön az időpont, de apám teljesen elvette a kedvem, hogy minek kell elszórni egy rakat pénzt, amikor így sem állunk túl jól anyagilag. Azt hittem, a gyerekkor elmúlásával végre ennek is búcsút mondhatok, mert gyerekkorom óta folyamatosan ezt műveli velem. Akarminek örülök, akármiért lelkesedtem, mint valami halálfaló, minden boldogságom két pillanat alatt elveszi, eltörli, lelomboz. Tudom, már felnőtt vagyok és nincs ehhez köze, de borzalmasan rosszul esik ez most! A testvérem minden sikerének örül, meg nem merné sérteni, elő nem merné neki adni a véleményét. Én sem kérdeztem a véleményét természetesen, totál hidegzuhanyként ért, hogy a semmiből ezt közölte. Annyira fáj, pedig felnőtt vagyok, hogy ezt elmondani nem tudom. Miért kell ezt csinálni? Életem vágya volt ez az út, miért csinálja ezt velem???
2023. aug. 21. 21:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

ferjem teszi ezt velem o papirforma szerint is mentalis beteg

az ilyen embetek frusztraltak, depressziosok, energiavampirok

muszaj elmenj pszichologushoz hogy feldolgozd es kifejlessz egy vedelmet ellene. A nyaralas tuti orulj neki elvezd.

2023. aug. 22. 16:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kell mindent kidumálni a szüleidnek. Hírzárlat, és ennyi.
2023. aug. 22. 18:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán minek mondasz el neki minden szirszart, ha úgyis tudod, milyen barom apád van?
2023. aug. 22. 20:17
 24/25 A kérdező kommentje:
Azért mondtam el, mert amikor máskor nem mondok el neki valamit, azon üvöltözik, hogy mindenből ki van hagyva és hogy érdekes, már mindenki tud mindent, csak vele kapcsolatban nem gondolok arra, hogy családtag és neki is el kéne mondani. Bár ahogy ezeket a sorokat leírtam, már látom, hogy micsoda egy végtelenül önző, manipulatív alak...hiszen akármit csinálok, baja van!!
2023. aug. 23. 03:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24-re: Tudom, nem vagyunk egyformák, de én amúgy másoknak sem teregetek ki mindent. Van a "kiscsaládom" (férjem, gyerekem és én), és én már pl. tesónak, anyunak sem teregetek ki mindent. Mert előbb-utóbb úgyis körbejár az infó, tudom, hogy anyu pl (a legnagyobb jóindulattal) de elpletykálja a testvérének, sógornőjének, szóval a végén mindenki tud mindent, ezért én húztam egy határt. Nem könnyű, de így sokkal kevesebb bosszúság ér.
2023. aug. 23. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!