Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányodról hogyan ítélkeznél...

Lányodról hogyan ítélkeznél ha ilyen titok derülne ki róla?

Figyelt kérdés

18 éves lány, most érettségizett (most május).

Kemény gimibe irattuk be, 3 évig volt kitűnő folytatva a negyedikig. Ballagáson díjat és oklevelet kapott, többet is. Harmadik év végére már három érettségije volt és negyedik évfolyamban két középfokú, valamint 3 felső fokon letette nyelvvizsgákat. Büszke volt rá mindenki a családban.

Tanulmányi sikerei miatt szinte mindent megengedtek neki, anyagilag jutalmazták bőven. Milliót kapott szószerint és mellé egy lakást anyai ágon anya és a két szülője által.

Tökéletes minden de a szülők helyében te mihez kezdenél ha kiderülne a gimnáziumi négy esztendő alatt idegen nyelvek-en másból közel nullát sem tanult linkelt, és így lettek olyan jegyei. Csalással találta meg az útját mindenből szinte 4 éven át?

2023. aug. 21. 18:28
1 2 3
 21/28 Thunderfairy ***** válasza:
90%
Egyszer anyukám mesélt egy történetet. Az ő osztályuk és egy másik osztály valami vetélkedőn vettek részt ami osztályok között zajlot. Valami vizsga szerűség. Anyukámék osztálya nyerte a versenyt. Hogy hogy jön ez ide??? Úgy hogy nekik a tanár engedte a puskázást. Azzal is tanulja hogy puskázik. Érted, Az az osztály tudta a tananyagot csalás nélkűl a végén, ahól engedték nekik. Ismétlem, amikor puskázol akkor is tanulod.
2023. aug. 21. 19:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Közel nullát sem tanul"-va nem tudsz puskázni sem az anyagból. Tudom, mert én egyszer megpróbáltam. Semmit nem tanultam, még a puskát se én írtam. Óriási pofára esés és bukta lett belőle, azt se tudtam, hol-melyik anyagrészénél keressem a választ a puskában.

Ebből okulva ezután mindig saját magamnak készítettem a puskát a vizsgára, és sokszor volt, hogy elő sem kellett vennem, mert nem volt rá szükség - puskaírás közben alaposan át kellett olvasnom az anyagot, annyira, hogy meg is ragadt.

2023. aug. 21. 20:06
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Valami el lett mégis rontva a nevelésével.
2023. aug. 21. 23:08
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
jobb mesét találj ki, és próbáld már meg összeegyeztetni a tulajdonviszonyokat... most a ti lányotok vagy a szülei vettek neki lakást?! nem hajt a tatár, átolvashatod a mesét mielőtt elküldöd...
2023. aug. 21. 23:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te csak szimplán rhadtul irigy vagy.

Más: az érettségit nem tudja csak úgy elcsalni.

Amúgy én is puskáztam, hajjaj, ha tudnád, mennyit, aztán majdnem színötös érettségit írtam. :D

2023. aug. 22. 07:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Büszke lennék rá. Mi mást kéne szólni? Aki elég jó puskát tud írni, az tulajdonképpen közben meg is tanulja az anyagot.
2023. aug. 22. 11:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Jól tette.

Nem bántani kell.

Ő ügyesen forgatta, a lapjait.

Lehet utána csinálni és nem azt mondani, hogy más meg keményen odatette magát azért, hogy elvégezzen egy sulit, ő meg nullát sem tanult.

A munkahelyemen is javarészt így van.

Mindig azt fogják előrébb venni,megtartani, aki seggnyaló és nem azokat, akik becsületesen dolgoznak.

2023. aug. 24. 09:00
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
A kérdés elméleti nyilván... de amúgy azt hiszitek mindenki időt dzám holmi igényes puskára?! Előveszik a füzetet/könyvet. Volt tanárom ahol ha elmozdult a szembogarad áthúzta a dolgozatot. Amely tanár meg vak ott mindegy hogy papírfecnit kukkol vagy lexikont lapoz valaki az ölében
2023. aug. 24. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!