Lányodról hogyan ítélkeznél ha ilyen titok derülne ki róla?
18 éves lány, most érettségizett (most május).
Kemény gimibe irattuk be, 3 évig volt kitűnő folytatva a negyedikig. Ballagáson díjat és oklevelet kapott, többet is. Harmadik év végére már három érettségije volt és negyedik évfolyamban két középfokú, valamint 3 felső fokon letette nyelvvizsgákat. Büszke volt rá mindenki a családban.
Tanulmányi sikerei miatt szinte mindent megengedtek neki, anyagilag jutalmazták bőven. Milliót kapott szószerint és mellé egy lakást anyai ágon anya és a két szülője által.
Tökéletes minden de a szülők helyében te mihez kezdenél ha kiderülne a gimnáziumi négy esztendő alatt idegen nyelvek-en másból közel nullát sem tanult linkelt, és így lettek olyan jegyei. Csalással találta meg az útját mindenből szinte 4 éven át?
"Közel nullát sem tanul"-va nem tudsz puskázni sem az anyagból. Tudom, mert én egyszer megpróbáltam. Semmit nem tanultam, még a puskát se én írtam. Óriási pofára esés és bukta lett belőle, azt se tudtam, hol-melyik anyagrészénél keressem a választ a puskában.
Ebből okulva ezután mindig saját magamnak készítettem a puskát a vizsgára, és sokszor volt, hogy elő sem kellett vennem, mert nem volt rá szükség - puskaírás közben alaposan át kellett olvasnom az anyagot, annyira, hogy meg is ragadt.
Szerintem te csak szimplán rhadtul irigy vagy.
Más: az érettségit nem tudja csak úgy elcsalni.
Amúgy én is puskáztam, hajjaj, ha tudnád, mennyit, aztán majdnem színötös érettségit írtam. :D
Jól tette.
Nem bántani kell.
Ő ügyesen forgatta, a lapjait.
Lehet utána csinálni és nem azt mondani, hogy más meg keményen odatette magát azért, hogy elvégezzen egy sulit, ő meg nullát sem tanult.
A munkahelyemen is javarészt így van.
Mindig azt fogják előrébb venni,megtartani, aki seggnyaló és nem azokat, akik becsületesen dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!