Miért elégedetlenkedik fiunk, hogy idén sem nyaraltunk?
30
Tiszta szívemből remélem hogy hasonloan tesz. S majd ő él boldogan, a szülei meg beperohadnak a paradicsomjukba, ha olyan fontos az a kert, hogy a köré épül az egész életük,s mindent alárendelnek neki.
Tisztára, mint a drogosok. Azoknál is mindig az fő szempont, hogy legyen cucc. Minden más (még az eredetileg alapvető dolgok is) csak másodlagos.
Szomorúan olvastam ezt a kérdést, és azt is hogy sokan kamunak kiáltották ki. Bár, még ha kamu is, sajnos én ismerek ilyen családokat. Mindkét végletnek személyes tapasztalója voltam.
Az egyik az egyik volt osztálytársam volt. Földművelésből és állattartásból éltek, de nagyon jól kerestek vele. Mégsem mentek el soha sehova kirándulni a gyerekükkel. Persze a templomba minden vasárnap eljutottak. Elérték vele hogy szerencsétlen gyerek teljesen elhidegült tűlük mire felnőtt, mert a szüleit szinte csak akkor látta ha kiment a földre.
A másik véglet mikor a szülők évente kétszer is külföldre utazgattak pihenésképp, de szerencsétleny gyereket otthonhagyták mondván hogy ők romantikázni akarnak kettecskén. Mondanom sem kell itt is lelépett a gyerek amint tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!