Miért elégedetlenkedik fiunk, hogy idén sem nyaraltunk?
Nálunk is nagy kert volt, fólia, isten tudja, mi, mégis egy hetet el tudtunk szabadulni mellőle.
A rokonoknak szóltunk, hogy x-y dátum között valaki jöjjön át locsolni és a macskáinkat megetetni napi 1x, és ennyi.
Ez nem atomfizika. Te nem akartok elmenni, és tök megértem a gyereket, amiért olyan miatt kell otthon bacódnia egész nyáron, ami csak nyűg és kötelesség.
Ráadásul nem ő vállalta.
"mi őérte, az ő érdekében dolgozunk ilyen sokat ezzel a kerttel"
Na mintha csak a saját szüleimet hallanám. Mert aztán olyan k_rva sokra vittem az életben azzal, hogy zabálhattam paprikát meg paradicsomot amit megvehetek boltban is. De legalább hallgathattam, hogy az ő munkájukat zabálom... :D
Most elgondolkoztam...nekünk is nagy a kert, van öntözőrendszer és mi is eljárunk nyaralni. Amíg nem tudtunk telefonról locsolást indítani (ez is egy opció ám), addig megkértünk valakit aki ráért és közel lakott, hogy locsoljon.
Nem azért van a kert, hogy rabszolga legyél, hanem azért, hogy jól érezd magad benne. De ha tönkremegy a kert is leszarom, akkor sem fogok minden hétvégén munka mellett gürizni, hanem inkább a kikapcsolódást választom.
1. Nagyon sz.r, mikor első héten a tanárok vallatnak, hogy ki hol járt, s nem tudsz mit mondani.
2. Nagyon sz.r beposhadni otthon, miközben tudod, hogy más másképp csinálja.
3. Nem ő kérte a kertet.
4. Nem érte van a kert, hanem értetek.
Jövő évre tanács:
Álljon be ő is dolgozni!
Ha kertben nem akar, akkor irány a diákmelo.
Amit megkeres, abból menjen nyaralni.
Egyből más szemüvegen keresztül nézi a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!