Miért elégedetlenkedik fiunk, hogy idén sem nyaraltunk?
Totál hülyeséget csináltok, fele akkora kert is elég lenne!
Nem is igazán éri meg kertészkedni manapság, mert a növényvédelem, meg a trágya / műtrágya többe kerül a saját munkával, meg a szerszámokkal együtt mintha a piacon lealkudnád kilóra, vagy megvennéd az orkoktól a lopottat, vagy elmennél szedd magadba leszedni!
És csak egy hétre lehet menni nyaralni?
Sosem értem azokat az embereket, akiknek egy nyaralás ott kezdődik, hogy egy hét hátsósüttetés a strandon.
A mi nyaralásaink 2-3 nap alatt is olyan tartalmasak tudnak lenni, mint amilyen mások 7-9 napos nyaralása sincs, akik egész nap fekszenek a vízparton.
De mondok még jobbat: el lehet menni egy-egy napra kirándulni is, sok esetben nem is éri meg szállásért fizetni, jobb inkább elindulni reggel 6-7 körül, és hazaérni úgy, ahogy kényelmes.
Szóval az, hogy egy hét alatt tönkremegy a kert, csak kifogás, mert nem kötelező ennyi ideig távol lenni.
20.30-as, nekem is feltűnt, egészen biztos, hogy van összefüggés a posztok között.:)
Igen frusztrált lehet szegény, aki képes ilyen szánalmas kamukérdéseket gyártani pusztán azért, hogy hergelje az olvasókat és alátámassza a saját igazát, miszerint minden gyerek halálosan szenved, akinek a szülei nem keresnek havi 1 millát :).
Nekünk is nagy kertünk van és úszómedencénk is, de attól miért ne lehetne nyaralni menni? Nem akarunk a négy "kerítés" között remeteként élni, és nem látni a világból semmit. Semmi köze egy nyaralásnak a kerthez.
Mi is dolgozó emberek vagyunk, és kell a kikapcsolódás. Igaza van a fiadnak. Nem tudom milyen kerted lehet, hogy 1 hetet nem bír ki.
Mi is el tudunk menni nyaralni, pedig vannak zöldségek ültetve, a fű is szép marad, a medence is kibír egy hetet tisztítás, meg szivattyú nélkül.
Nekem van egy ismerősöm, nagy kert, mindig beültetve, fóliasátor, tyúkok, minden. Ők se jártak sose nyaralni mert jaj a kert, pedig a szomszéd simán etette volna a tyúkokat, meg locsol.
Van három gyerekük, már egyik se lakik otthon, a szülők meg most kezdtek nyaralni járni és elvárják, hogy a gyerekek úgy vegyenek ki szabadságot, hogy addig ők a kertet ellássák. Az egyiknek az egyetem alatt végig ez volt a feladata, de már ő se szívesen megy le.
Arról nem is szólva, hogy a férj mindent elad, az unokának egy szem szőlőt nem lehet levenni, mert már van rá vevő...
A válasz ugyanaz, mint nálad, hát de értük csinálják! Csak ami bejön, azt a nyaralásra költik, ami nem lenne baj, ha nem a gyerekekkel takaróznának.
Ne haragudj, de egy hét alatt, augusztusban nem megy tönkre a kert ha elmentek nyaralni. Ez egy gyenge kifogás. Inkább mondtad volna hogy nincs pénz a nyaralásra. (pár napja volt egy szerencsétlen kérdező aki ugyanezt kérdezte csak a lányával)
A fiadnak mondd, hogy elmehet diákmunkázni aztán lesz nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!