Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elégedetlenkedik fiunk,...

Miért elégedetlenkedik fiunk, hogy idén sem nyaraltunk?

Figyelt kérdés
Hatalmas kertünk van amivel egész nyáron van munka. Mellette munkahelyen dolgozunk. Ha elmennénk nyaralni egy hétre tönkremenne a kert. Fiunk mégis minket kritizál és elégedetlenkedik, hogy bezzeg mindenki más nyaral mi nem. Gyakorlatilag semmibe néz minket és a munkánkat, persze segíteni nem segít, akkor nem unatkozna itthon. Meg azt sem fogja fel, hogy mi őérte, az ő érdekében dolgozunk ilyen sokat ezzel a kerttel.
2023. aug. 20. 20:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
82%

Totál hülyeséget csináltok, fele akkora kert is elég lenne!

Nem is igazán éri meg kertészkedni manapság, mert a növényvédelem, meg a trágya / műtrágya többe kerül a saját munkával, meg a szerszámokkal együtt mintha a piacon lealkudnád kilóra, vagy megvennéd az orkoktól a lopottat, vagy elmennél szedd magadba leszedni!

2023. aug. 20. 20:29
 2/33 anonim ***** válasza:
90%
Ez már a sokadik kérdés, ahol a szülő-gyerek panaszkodik, hogy nem tudnak menni nyaralni, mert nincs pénz, idő. Gyanítom ahhoz a kérdéshez van köze, ami volt itt 3-4 nappal ezelőtt, hogy havi 1 milkából nem lehet egy gyereket sem fenntartani. Nem unjátok még?
2023. aug. 20. 20:30
 3/33 anonim ***** válasza:
85%

És csak egy hétre lehet menni nyaralni?

Sosem értem azokat az embereket, akiknek egy nyaralás ott kezdődik, hogy egy hét hátsósüttetés a strandon.

A mi nyaralásaink 2-3 nap alatt is olyan tartalmasak tudnak lenni, mint amilyen mások 7-9 napos nyaralása sincs, akik egész nap fekszenek a vízparton.

De mondok még jobbat: el lehet menni egy-egy napra kirándulni is, sok esetben nem is éri meg szállásért fizetni, jobb inkább elindulni reggel 6-7 körül, és hazaérni úgy, ahogy kényelmes.

Szóval az, hogy egy hét alatt tönkremegy a kert, csak kifogás, mert nem kötelező ennyi ideig távol lenni.

2023. aug. 20. 20:47
 4/33 anonim ***** válasza:
90%

20.30-as, nekem is feltűnt, egészen biztos, hogy van összefüggés a posztok között.:)

Igen frusztrált lehet szegény, aki képes ilyen szánalmas kamukérdéseket gyártani pusztán azért, hogy hergelje az olvasókat és alátámassza a saját igazát, miszerint minden gyerek halálosan szenved, akinek a szülei nem keresnek havi 1 millát :).

2023. aug. 20. 20:48
 5/33 anonim ***** válasza:
96%
Talán azért, mert a fiától világot szeretne látni, nem pedig a kereteteket gondozni. Én is szeretem a szép nagy kertet, de nyaralni is szeretek. Meg kell találni az egyensúlyt.
2023. aug. 20. 20:48
 6/33 anonim ***** válasza:
2023. aug. 20. 20:54
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk is nagy kertünk van és úszómedencénk is, de attól miért ne lehetne nyaralni menni? Nem akarunk a négy "kerítés" között remeteként élni, és nem látni a világból semmit. Semmi köze egy nyaralásnak a kerthez.

Mi is dolgozó emberek vagyunk, és kell a kikapcsolódás. Igaza van a fiadnak. Nem tudom milyen kerted lehet, hogy 1 hetet nem bír ki.

Mi is el tudunk menni nyaralni, pedig vannak zöldségek ültetve, a fű is szép marad, a medence is kibír egy hetet tisztítás, meg szivattyú nélkül.

2023. aug. 20. 20:54
 8/33 anonim ***** válasza:
94%
Kamu. Volt már ilyen kérdés, ott a lány nyüszögött, hogy miért nem mentek nyaralni egész nyáron sehova. Ugyanaz az idióta írja ki valószínűleg.
2023. aug. 20. 20:55
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ismerősöm, nagy kert, mindig beültetve, fóliasátor, tyúkok, minden. Ők se jártak sose nyaralni mert jaj a kert, pedig a szomszéd simán etette volna a tyúkokat, meg locsol.

Van három gyerekük, már egyik se lakik otthon, a szülők meg most kezdtek nyaralni járni és elvárják, hogy a gyerekek úgy vegyenek ki szabadságot, hogy addig ők a kertet ellássák. Az egyiknek az egyetem alatt végig ez volt a feladata, de már ő se szívesen megy le.

Arról nem is szólva, hogy a férj mindent elad, az unokának egy szem szőlőt nem lehet levenni, mert már van rá vevő...

A válasz ugyanaz, mint nálad, hát de értük csinálják! Csak ami bejön, azt a nyaralásra költik, ami nem lenne baj, ha nem a gyerekekkel takaróznának.

2023. aug. 20. 21:02
 10/33 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de egy hét alatt, augusztusban nem megy tönkre a kert ha elmentek nyaralni. Ez egy gyenge kifogás. Inkább mondtad volna hogy nincs pénz a nyaralásra. (pár napja volt egy szerencsétlen kérdező aki ugyanezt kérdezte csak a lányával)

A fiadnak mondd, hogy elmehet diákmunkázni aztán lesz nyaralás.

2023. aug. 20. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!