Lányom nem akarja megérteni, nincs idő/pénz nyaralásra?
*Ez csak egy olyan szám volt, hogy ha nagyon ki akarjátok mindenképpen maxolni, kihúzni a legvégéig.
Amúgy,ha pl májusban is van pl olyan jó idő, és úgy adódik, hogy lesz benne hosszú7vége is, akkor úgy is mehettek, de ez már jövőre. Az októberek amúgy szépek szoktak lenni,de nem tudom,mennyire strandidő; de néhány hotelben van belső medence is, meg jacuzzi is.
Itt a szülőkkel és a gyerekkel is baj van, de a gyerekkel már a szülők miatt. Elsőre nem így válaszolunk a gyereknek és legalább meg kellett volna próbálni valami kisebb nyaralást megteremteni. Lehetett volna azt belföldön is. Ha normálisan beszélünk a gyerekkel és megtanítjuk a pénzügyi helyzetre, akkor megérti. Én képes voltam gyerekként megkérdezni például olyat, hogy "most tényleg van-e pénzed túró rudira". Nem voltunk gettós mélyszegénységben, csak egy példa. Az idő pedig valóban kifogás, mivel szabadságot ki is kell adni! Úgyhogy sok sebből vérzik szülőcskétől a kérdés és a téma.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!