Öt éjszaka Osloban a Radisson Blu Plaza Hotelben kerekítve 460.000 forintért 600.000 forintos kerettel őrültség lenne? Ti mennyit szoktatok magatokkal vinni nyaralásra?
A testvéremék voltak 3 napra
Mesélte hogy csak a mekibe kajáltak mert az volt ott a legolcsóbb 4 embernek ez 60 ezer forintba fájt
Az az ország nem a mi pénztárcákhoz van igazítva
Én is mennék szívesen de azért nem barmi áron
Drága város, nagyon. 250 alatt már találsz egy tisztességes, egyszerű szobát 2 napra.
Illetve szerintem ennyi pénzt felesleges Oslora szánni. Norvégia szép hely, de azon belül nem Oslo, inkább a vidék, fjordok, hegyek. A főváros szép modern, de ennyiért inkább menjetek egy indonéz szigetre 10 napra vagy a norvég fjordokhoz, vagy Tromsøbe.
Akkor nincs más hátra, otthonról viszek magammal májkrémes kiflit és zsíros kenyeret, ezzel a nyaralásnak az étkezés része meg van oldva. :D
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :) Hallottam már korábban, hogy nem olcsó mulatság Norvégia, de azt nem gondoltam, hogy ennyire, ahogy ti is írtátok. Felteszem, a második opció, Stockholm anyagi szempontból szintén hasonló.
ezek a kommentelők voltak egyáltalán már Norvégiában? Ennyi hülyeséget rég láttam :D Az lehet, hogy a szállodák drágák Osloban, de a kaja ott is tud olcsó lenni ha van eszed és nem kényes instahuszár vagy aki állandóan étteremben zabál... Vannak itt is olcsó(bb) marketek, pl Rema 1000, Kiwi, Meny... 5 kilós rizs 3-4€ (direkt írok euróban olcsóbb feldolgozni), veszel valami 1-2 kilós húst mellé, kenyeret-felvágottat-sajtot és 1 héten át lesz reggeli-ebéded :OOOOO és nem került az egész... 30 euróba. Ennyiért még németországban se kapsz 1 fő ételt 1 étteremben...
Aki meg ilyen hülye hogy a mekiben akar jóllakni, az magyarországon is simán elfog verni több tízezret... A tömegközlekedés se drága Osloban, pont azért hogy azzal járjanak inkább az emberek, és ne kocsival. De van minden sarkon letámasztva elektromos roller ami pay-as-you-go vagyis regisztrálsz hozzá egy bankkártyát és addig mész vele amíg akarsz, ott rakod le ahol akarod, és csak annyit fizetsz amennyit mentél.
A poén kedvéért hozzátenném, hogy napi szinten járok autópályán itt 150 km-t, minden nap szinte, és itt is ez a pay as you go rendszer van, és így egy hónapra 250€-ba fájt nekem. Szóval nem tudom mi az istent csinálnak itt emberek hogy nem elég nekik 140 ezer pár napra, Oslo ide vagy oda... ha van eszed akkor simán lehet spórolni
#9 a kerdest is olvastad? Vesz 5 kilo rizst, es mit csinal vele, beaztatja a szallodaban a forro zuhanyba? A hust a radiatoron suti meg? Vagy leviszi ezeket kislabksban a konyhara es esdeklo szemekkel ker egy csendes sarkot ahol fozocskezhet?
Nyilvan sokkal olcsobb ha van lehetoseged fozni, de itt nem ez a helyzet, a kerdezo szallodaba akart fejben utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!