Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Öt éjszaka Osloban a Radisson...

Öt éjszaka Osloban a Radisson Blu Plaza Hotelben kerekítve 460.000 forintért 600.000 forintos kerettel őrültség lenne? Ti mennyit szoktatok magatokkal vinni nyaralásra?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
#10 vigyen magaval egy minikuktat es csak viz meg aram kell onnantol
2022. júl. 30. 14:32
 12/13 anonim válasza:
100%

Én júniusban voltam ott, 1 éjszakát a Radisson Blu-ban. Vannak barátaim és a többi napot náluk töltöttem szerencsére.

Szerintem borzalmasan sok pénz az 5 éjszakára. Még Osloban is. Ki csinál ilyet? Ennyibõl simán 1 tengerparti szállodába 1 hétre teljes ellátással szebb szàllodát kapsz, mert nem is olyan hû de exkluzív ám a Radisson… én ennyit soha nem fizetnék ki érte.

Nincs más opció? De biztosan van.

Amúgy jó drága a város, még a kávé, víz is, alkohol pláne. Gondolom azért szeretnél enni jobb helyen is, ha már szabadságon vagy.

Csókoltatom a hülye hozzászólót, aki szerint 1 hétig egyél legolcsóbb felvágottat kenyèrrel. Hát gyönyörû nyaralás! Inkább nem is mennék akkor már, de gáz ez. Semmi élvezet, kóstoló, étterem, csak a kenyér. Brrrr.

2022. aug. 1. 02:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem csak Oslo, de egész Norvégia Europa legdrágább országa! Norvégián belül Oslo a leg drágább. Nem túlzás azt irónom, hogy egész Norvégia, nem a magyar átlag fizetésekhez van mérve az árak. Vagyis egy magyar átlag havi nettó 300 ezer Ft-ból, Norvégiában maximum 1 - 2 nap alatt el költöd, szállásra és kajára. És akkor még nem jártál múzeumban, vagy nem használtad az Oslói tömegközlekedést sem. Szóval Norvégia nem a Magyar turisták pénztárcájához van méretezve. És ezt szó szerint értsd! Bár a Norvégok kedvesek és közvetlenek, és a Norvég vidéki tájak szépek. Ezért Norvégiába utazni szép. De a Norvég árak nem a magyar átlag emberhez van méretezve. Éltem kint Øyben 3 évig. Az ottani fizetésekből is éppen hogy csak ki lehet jönni egy átlag embernek. De amit Øyben meg kerestem, az a pénz el is ment lakhatásra, élelemre, autó fenntartásra. Szóval még a Norvégiában élő átlag emberek is csak éppen hogy átlagosan élnek. De a Norvég fizetések is a Norvég árakhoz vannak kalkulálva, és nem a magyaréhoz. Szóval egy átlag magyarnak, egy 5 - 7 napos Norvégiai útra is minimum 1 millió magyar forinttal kell számolni.
2022. okt. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!