Szülők! Ti hogyan fogadnátok ha kiderülne hogy lányotok?
Figyelt kérdés
Lányotok mások előtt meztelenkedik? Gondolok itt ártalmatlan szaunázásra. Esetleg naturista strandra?2023. aug. 17. 18:46
1/27 anonim válasza:
Nem örülnék neki, de az ő élete. Amíg nem okoz magának vagy másnak bajt addig rendben van.
2/27 anonim válasza:
Attól függ hány éves.
Tizenéves tini, vagy már felnőtt nő?
Nem mindegy.
3/27 anonim válasza:
Nagyon elképednék, és szégyelném magam. Mondjuk mi prűd család vagyunk, még alsóneműben sem láttak minket a gyerekink.
4/27 anonim válasza:
Amiket példának hoztál, azok pont nem a mások előtt meztelenkedésről szólnak, szóval megkérdezném hogy érezte magát.
5/27 anonim válasza:
Ha már felnőtt, akkor nem tudsz mit tenni ellene, akkor az ő dolga. Még mindig inkább meztelenkedjen olyan helyeken, ahol ez szokás, mint mondjuk webkamera előtt szerintem.
6/27 anonim válasza:
Én ilyen melegben otthon mindig egy alsóneműben vagyok. De ha a gyerekek nincsenek otthon, akkor simán pucéran is nyomulok. 😅
Feleségem mindig pöröl is, hogy felhúzott redőnynél ne mászkáljak így világítás mellett, mert belátnak. 😅
7/27 anonim válasza:
#6 Nem jovanazugy hogyha meglátja a szomszéd kintről a csörgő kígyót? 😂💪
Legalább nem áll neki másnap veszekedni
8/27 anonim válasza:
Nem értem mi a gond? A magyaroknál ez szokás, nem?
9/27 anonim válasza:
Ha felnőtt és olyan helyeken csinálja, ahol normális (pl. nudista strand) akkor felőlem aztán pucérkodjon.
10/27 anonim válasza:
Szerintem a meztelenkedés magánügy, tehát nem tetszene. Szarni is fog nyilvánosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!