Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy barátnőtöknek/annak a lánynak aki tetszik az apja alkoholista?
Ha tényleg szerelmes lennék a lányba, akkor ez biztosan nem gátolna meg. Egyszer legalább el kell láogatni a szülőkhöz, de azt az egy alkalmat biztosan kibírnám, meg előfordulhat az a szerencsés véletlen, hogy teljesen józan, így nem lenne ebből probléma(ha igaz az a "szinte").
Változtatni a fentebb leírt kevesebb "családlátogatáson" kívül nem változtatna.
16/F
Nem változtatna semmit. Jobban félteném a lelki állapotát és a testi épségét. Amúgy meg megértő lennék. A családomban is hasonló volt a helyzet. Tuti segítenék neki ilyenben ha valami gondja van. Pár év alatt én is megéltem ezzel kapcsolatban dolgokat, szerintem egész jó segítséget tudnék nyújtani ha úgy érzi, hogy nehezen viseli. :)
Akit haza viszel, azt pedig max jól válogasd meg. Egy jó barátnő / barát csak segít. Miért akarna rosszat azzal, hogy kikürtöli, hogy nálatok mi folyik a családban. Meg egyébként sem az ő dolga. Szerintem eléggé pofátlan dolog lenne az ilyet szétkürtölni, meg had ne mondjam milyen éretlen dolog.
Apjával együtt innék :D
Viccet félretéve,nem változtatna semmin! A lány a fontos nekem, nem pedig az apja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!