Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A felnőtt fiam nem fogadja el...

A felnőtt fiam nem fogadja el az új páromat, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A fiam 40 éves, én 65 éves vagyok. Pár hónapja megismerkedtem egy nővel, aki igaz, fiatalabb nálam, de nagyon kedves, nagyon szeretjük egymást. A párom a fiammal is mindig kedves volt, igyekszik mindenkivel jól kijönni, de a fiam nagyon anyás (rég elváltunk, én neveltem a fiam), az anyját védi. A lényeg az, hogy a fiam gyülöl, és látni sem akar, amióta újra szerelmes vagyok. Szakítani nyílván nem szeretnék a párommal, de a fiamat is szeretem, őt sem szeretném elveszteni.
2023. aug. 9. 10:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
#10 Meg a nagy lóf@szt ajándékozzon a fiának a seggébe. Nem jár neki semmi.
2023. aug. 9. 12:34
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Könyörgöm 40 éves!!!!Éld az életed!
2023. aug. 9. 12:38
 13/32 anonim ***** válasza:
26%

Hány éves a barátnõd, 30-40 közõtt mozog?Akkor igaza van a fiadnak, hiszen lehet melletted fiatal szeretõje is.Te meg vagy a pénzeszsák.

Egyébként miért te nevelted a fiadat, miért nem az édesanyja?

2023. aug. 9. 12:50
 14/32 anonim ***** válasza:
16%

A fiadnak valószínűleg problémái vannak.

Ahelyett h itt írogatsz, lehet hogy lekene vele őszintén beszélgetni zavaró tényező nélkül.

2023. aug. 9. 13:19
 15/32 anonim ***** válasza:
55%

Furcsa szitu, mintha valami más állna a háttérben. Írod, hogy a nő fiatalabb. Nem lehet, hogy dugta a fiad?

Vagy esetleg áll valami ingatlan a birtokodban, amit félt? Mármint, hogy elveszed az új nőt, akkor ő nem fogja örökölni. Annak idején válás után 10 évvel anyám volt kiborulva, mert apámnak új nője lett. Nem értettem az egész helyzetet, tudtam, hogy nem féltékeny. Mint kiderült ő is ezen volt befeszülve, hogy ha apám megházasodik akkor az egyik ház, amit közösen szereztek (két ingatlanon osztoztak válásnál), egy idegen nőé lesz és nem az enyém.

2023. aug. 9. 13:31
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

kell egy nagy apa-fia beszélgetés. kiöntitek egymásnak a lelketeket

te is jobban megérted, hogy mi baja a fiadnak es neki is átjön, hogy miért van szükséged egy társra.

2023. aug. 9. 13:49
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
#15: ne haragudj, de akkor apukadnak nem is lehetett volna senkije, csak mert anyukad feltette az egyik hazat? Elete vegeig szinglinek kellett volna maradnia?
2023. aug. 9. 15:52
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, meg kell mondanod, hogy vagy normálisan viselkedik a pároddal, vagy addig nem teszi be a lábát a házadba és addig csak nyilvános helyen fogsz vele találkozni.
2023. aug. 9. 16:23
 19/32 anonim ***** válasza:
26%
17. Mint mondtam ez nem engem érdekelt hanem anyukámat. Mit kötsz belém? :)
2023. aug. 9. 23:05
 20/32 anonim ***** válasza:
77%
Ha annyi idős a barátnő mint a fiad akkor érthető.
2023. aug. 9. 23:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!